At deltage i en spidsvinklet bordplade

November 22

At deltage i en spidsvinklet bordplade

Installere en ny bordplade er én måde at hurtigt forvandle et køkken look. En L-formet køkken layout kan kræve dig til at forbinde to køkkenbordet stykker for at skabe et naturligt flow til overfladen. Sammenføjning mitered køkkenbordet kanter kan virke som en skræmmende opgave, men det er faktisk temmelig simpelt.

Instruktioner

•Lay bordplade på en flad overflade med back-end opad. Anvende en tynd linje af trælim langs de to vinklede ender, og slutte sig til de to vinklet bordplader sammen for at danne en L-formet bordplade.

•Sæt en miter bolt inde området udpeget gering på bagsiden af køkkenbordet. Greb ene ende med en 7/16-inch skruenøgle, og tilslutte andet 7/16-inch skruenøgle til den modsatte ende og henvende sig til en stram pasform. Tilslut begge gering bolte på samme måde, og derefter tørre væk eventuelle overskydende træ lim, der kan stige fra presning.

•Klik køkkenbordet over, placere den på toppen af skabene. Påfør et tyndt lag af caulk med en våd finger til det tiltræder punkt på overfladen for at forsegle fælles fra vandskader.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com