At en engel Ornament ud af ler

November 15

Polymer clay er en modeling clay ideel til at gøre alt fra miniature figurer til ferie ornamenter. Polymer ler er let at arbejde med og kan blive hærdet i din ovn, hvilket gør det et ideelt materiale selv for begyndere og børn. Ved hjælp af polymer ler, kan du oprette og male angel ornamenter, som vil se godt ud på din ferie træ eller hængende i dit vindue i feriesæsonen.

Instruktioner

•Klippe en engel fra en plade af polymer ler, der måler omkring en tomme i tykkelse. Brug en hobbykniv til at skære englen. Bruge tykkere ler, hvis du ønsker en tykkere engel, men gør det ikke for tyk eller det vil være for tung til at hænge.

•Æts funktioner i din engel med en tandstikker. Tegne øjne, næse og mund. Tilføje linjer til at skabe den Engel kjole og flere linjer på fløjene for at give dem tekstur. Tegne linjer til at give kjolen nogle tekstur. Dette er din ornament, så gør hende look du ønsker hende også kig. Stikke et hul i toppen af pynten, så du vil være i stand til at hænge den på træet.

•Sæt angel på en cookie ark foret med aluminiumsfolie. Sæt din ovn til mellem 215 og 235 grader Fahrenheit. Bage ornament for omkring en time. Tid kan variere afhængig af din ovn. Fjerne pynten efter bagningen og lad det køle.

•Paint din engel med blank akryl maling. Lim knappen øjne for hendes ansigt og lim gule garn omkring hendes ansigt til at give hendes hår. Drys glitter på sin kjole og hendes vinger, mens malingen er stadig våd at tilføje en sprudlende effekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com