At få køkkenvask drænrør til linje op med bortskaffelse

March 23

At få køkkenvask drænrør til linje op med bortskaffelse

Skrald bortskaffelse enheder afløb almindeligvis fra en side-bereden nedløbsrøret. Bortskaffelse enhed nedløbsrøret løber fra bortskaffelse til en buet rør montering, kaldes en P-fælde. Da bortskaffelse enhed nedløbsrøret holdning er stadig fast, skal du justere P-fælde position for at justere den vigtigste drain forsamling med skrald bortskaffelse. P-fælder består normalt af to rør, der forbinder via en kompression møtrik. Løsne møtrikken kan du vride og dreje den nederste del af fælden at opfylde renovationsafgifters afløbsrør.

Instruktioner

•Sæt en spand under P-fælden. Afslutte en klud omkring den møtrik, der forbinder de separate sektioner af P-fælden. Drej møtrikken mod uret. Hvis møtrikken sticks, greb møtrikken med en tang; efterlade rag sted at beskytte møtrikken fra skader.

•Twist møtrik indtil det frit spins. Når møtrikken er løs, skal du fjerne den ved hånden. Skub møtrik fra den nederste del af P-fælde og fjerne den nederste del af fælden fra drain forsamling. Lad den fælde vand løbe ned i spanden.

•Tag montering skruer fra til rådighed nedløbsrøret forsamling. Tryk på den brede ende af bortskaffelse pipen mod den bortskaffelse afløb åbning. Skub rørets flange imod bortskaffelse og justere den flange skruehuller med hullerne på bortskaffelse enhed. Isæt en skrue i hvert hul, og brug en skruetrækker til at dreje skruerne med uret. Stram skruerne ca en kvart omgang ud over hånd stramt.

•Tag møtrik og spændeskive fra løs-delen af P-fælden. Slide P-fælde møtrik over den åbne ende af bortskaffelse røret; Placer den møtrik tråde vender nedad. Slide P-fælde skive over til rådighed rør.

•Slip den høje side af løs P-fælde over den åbne ende til rådighed rør. Twist fælden indtil sin åbne ende sidder under modsat, fast del af P-fælden. Deltag i separate afsnit af P-fælden. Skub den møtrik, der forbinder de separate sektioner mod trådene på en løs del af P-fælden. Drej møtrikken med uret. Spænd møtrikken for at deltage i separate afsnit af P-fælden.

•Skub den resterende møtrik og spændeskive ned bortskaffelse nedløbsrøret og mod den høje side af P-fælden. Drej møtrikken med uret for at stramme og Deltag P-fælden til til rådighed nedløbsrøret.

Tips & advarsler

  • Hvis renovationsafgifters nedløbsrøret assembly ikke er længe nok til at nå P-trap, skal du kontakte din rådighed enhed producenten for en udvidelse kit eller Søg efter en udvidelse kit på et hjem forbedring butik.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com