At få laminat gulve til lås

February 21

At få laminat gulve til lås

Laminat gulve er holdbare, alsidige og -bedst af alt - nem at bekymre om. Det kan installeres i ethvert rum til at tilføje udseendet af trægulve. Laminat gulve leveres i en række forskellige træ finish og kan installeres på de fleste eksisterende etager. Det er nemt at installere, kræver nogle værktøjer og kan ske over en weekend. Den vanskelige del er at få laminatgulve låse ordentligt for en stram pasform, der ikke vil adskille på sømmen.

Instruktioner

Låsning laminatgulve

•Klippe tunge off den første række af bestyrelser ved hjælp af en cirkulær eller tabel så. Denne side af stolperne placeres mod start væggen. Sætte gummi afstandsstykker langs den begyndende væg. Typisk, en ¼-tomme plads fra væggen er tilstrækkelig for ekspansion, men check fabrikantens anvisninger, der fulgte med den laminatgulve.

•Sæt den tunge side på den korte ende af et bord i groove siden af et andet bord. Skub det mod kanten samtidig holde bestyrelsen vippes i en lille vinkel. Når brædderne er justeret, skal du trykke på ned for at låse. Dette vil forbinde din stykker ind i én lang række. Placere slagklodsen mod slutningen af bestyrelsen og tryk forsigtigt ved hjælp af gummihammer. Dette vil sikre bestyrelser. Fortsætte låsning bestyrelser for at oprette en lang række mod start væggen.

•Klippe brædder ved hjælp af en rundsav eller en tabel så i varierende længder til at forskyde leddene. Ellers, alle bestyrelser vil line op i rækken og være mindre visuelt tiltalende.

•Starting fra venstre mod højre, vippe brættet i en lille vinkel og indsætte tungen af den nye bestyrelse i groove siden af den første række.

•Flyt bord mod slutningen blandede og tryk ned fast for at låse, skubbe bestyrelsesniveau med gulvet. Der bør være en svag klikkende lyd, når bestyrelsen låser på plads.

•Hvis bestyrelsen vil er lidt stramt og ikke låse på plads, sætte slagklodsen mod groove side af brættet og bruge gummihammer til at trykke det på plads. Brug ikke en kølle direkte om bord, da det kan beskadige planken.

•Laying laminat gulv under dørkarme kan være en smule mere indviklet. Satte bestyrelsen tæt på den færdige holdning under dørtærsklen. Placere slagklodsen mod groove side af brættet og indpasses i bestyrelsen i stedet. Dette kan kræve mere kraft med en kølle at låse bestyrelsen på plads. Dog være omhyggelig med ikke at bruge for meget magt eller du kan beskadige bestyrelsen.

Tips & advarsler

  • Overbringe den laminatgulve i installation rum 72 timer før om gulvbelægning. Dette vil acclimate gulvbelægning til lokaleforhold før installation.
  • Sætte på benbeskyttere beskytte dine knæ fra stamme og skade. Arbejde på hårde laminatgulv i længere tid perioder kan være ubehageligt. Knæbeskyttere vil holde dig bevæger sig langs i komfort og hjælpe med at beskytte dine knæ.
  • Læs producentens vejledningsark før om gulvbelægning. Forskellige stilarter af Gulvbelægning kan have forskellige specifikationer for afstand. Flydende laminatgulve udvide og kontrakt med ændringer i temperatur.
  • Bære sikkerhedsbriller samtidig opererer en sav.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com