At finjustere en håndværker Benchtops tabel Saw

October 23

En håndværker bordrundsav har flere små justeringer kan du finjustere saven, før du begynder dit projekt. Hvis du ikke finjustere din sav, risikerer du at nedskæringer, som ikke er i den korrekte vinkel eller ikke er så lige som de kunne være. Disse små unøjagtigheder kan ødelægge et helt træ-arbejde-projekt, som kræver præcision. De justeringer, du kan gøre med håndværker tabel saw inddrage tilt gauge, geringsskabelon, hegnet indikatorer og cam klemme håndtaget.

Instruktioner

•Hold T-square op til sættet savklinge i en ret vinkel. Flytte markøren på tilt gauge til "0" hen til nobel indstille tilt gauge. Tilt gauge er placeret på forsiden af hoveddelen af saven, lige under tabellen skæring og over håndværker-logoet. Tilt gauge er et hjul med tal i hoveddelen af saven.

•Sæt T-square på gering gauge for at blokere det, mens det er i den firkantede holdning. Drej på saven og skære en bred bestyrelse. Du kontrollere snittet er nøjagtige. Hvis snittet er korrekte, vil det være i en perfekt ret vinkel. Flyt markøren hen på geringsskabelon til "90." Geringsskabelon ligger på forsiden af saven, direkte foran vingen i gering forsamling. Spids er del af saven, der bestemmer vinklen af dine klip, og geringsskabelon er nummererede hjulet i gering forsamling.

•Sæt rip hegnet på højre side af bladet. Flyt indikatoren for venstre til "2" på hegnet dias gear rack. Hegnet gauge er placeret på forsiden af rip hegnet, som er den lange metal bar parallelt med den højre side af bladet. Rip hegnet kan også flyttes parallelt til den venstre side af bladet. Rip hegnet guider træ gennem savklinge og bestemmer hvor snittet vil blive foretaget. Hvis du flytter det 1 tommer til højre, vil venstre hegnet læse "1" til 1 tomme plads mellem blade og rip hegnet. Denne justering gør sikker på rip hegnet vil guide din nedskæringer lige og jævnt på begge sider af klingen.

•Locate cam musling rod møtrik i hegnet. Drej møtrikken med hånden, med at stramme det eller mod uret for at løsne det. Når møtrikken er korrekt justeret vil klemarmen låse vandret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com