At fjerne badekar klistermærker

October 17

Hår tørretumbler

Og sørg for der er absolut ingen vand i karret, brug en standard pistollignende hårtørrer rettet direkte mod badekar klistermærker. Sat på den højeste varme indstilling mulige og blæse varme på klistermærker til at løsne limen under. Dette vil normalt gøre dem meget lettere at skrælle.

WD-40

Par husholdningsprodukter er mere nyttigt end WD-40, og dette er sandt, når det kommer til badekarret stickers og decals. Prøv at arbejde op en del af klistermærke med din Fingernegl eller en selv en skruetrækker, hvis du er omhyggelig med ikke at ridse overfladen. Spray nogle WD-40 under mærkat, så meget som muligt, og lad det sidde i et par minutter. WD-40 har egenskaber, der vil hjælpe med at opløse og nedbryde de selvklæbende lim, og dette bør gøre det meget lettere at fjerne mærkaten.

Lightergas

For meget stædig lim efterladt efter du skræl op klistermærker, er én ting, der virkelig fungerer godt lightergas. Du behøver som regel meget, så tag det roligt med programmet. Bare sted et par dråber direkte over på lim, gør det muligt at sive ind i et par minutter, og der bør gøre tricket. Sørg for, at badeværelset er godt ventileret at undgå at blive syg fra dampe; Åbn et vindue eller slå den badeværelse fan.

Eddike

Eddike er et andet fælles husstand element, der er velegnet til en række forskellige arbejdspladser. Den bedste måde til at bruge eddike for at løsne badekar klistermærker fylder karret omkring to inches fuld af meget varmt vand. Hæld i en kop hvid eddike og lad den sidde, indtil vandet har fået cool nok for dig at holde din hånd i men stadig er meget varm. Bruge en tapet skraber, forsigtigt begynde at skalle af klistermærker.

Baby Shampoo

Det kan ikke være stærk nok til at producere tårer, men der er egenskaber i de fleste baby shampoo, der er stærke nok til at løsne badekar stickers og decals. Hæld nogle baby shampoo direkte på klistermærker og lad det sidde natten over. Om morgenen bør decals komme ud med en plastik tapet skraber.

Goo gået

Nogle mennesker sværger ved det kommercielle produkt kendt som Goo gået at nærme sig ethvert problem i forbindelse med lim eller fastgjort med lim-produkter. Hæld Goo gået i et stykke køkkenrulle og begynde at gnide klistermærker og i mange tilfælde mærkaten vil komme ret off.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com