At fjerne cellulært nuancer

December 8

Cellulære nuancer give isolering og lyd absorption og er holdbare. Selv om de er holdbare, kræver undertiden de erstatning. Cellulære nuancer installere stort set det samme som mini blinds eller persienner. Den største forskel mellem cellulære nuancer og andre blinds er ingen åbninger mellem lamellerne. At fjerne cellulært nuancer kræver kun brug af en skruetrækker. Hvis du genbrug af skyggen, passe på ikke for at beskadige Plisseringer mens skyggen er ud af vinduet.

Instruktioner

•Tag bunden af cellulære skyggen fra bunden holde parentes. Forstå den nederste skinne med begge hænder og flytte det til den ene ende. Løft den modsatte ende ud af holderen og skifte tog i anden retningen at fjerne helt fra de kantede parenteser.

•Tag skruerne sikring bunden beslag til væggen med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Bruge ledningen på højre side af den cellulære skygge for at hæve nuance til hoved jernbane.

•Grasp hovedet jernbane nær hver ende med hænderne. Fingrene skal være under den hoved jernbane med dine tommelfingre på toppen. Tryk på bagsiden af hovedet jernbane mod dig til unclip bagsiden af jernbane fra de øverste beslag.

•Træk bagsiden af hovedet skinnen ned mens skubbe den øverste forsiden af hovedet jernbane mod muren for at frigive de forreste klip. Trække den hovedet jernbane helt væk fra væggen.

•Drej skruerne at sikre toppen beslag til væg mod uret med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com