At fjerne Formica Backsplash

April 17

Er tiden kommet til at remodel dit køkken. Du har valgt nye gulve, bordplader og belysning, og du lakering kabinetter. Projektets én du ikke har planlagt er fjernelse af Formica backsplash. Formica eller plastik laminat, er et materiale, der ofte findes i ældre huse, især i køkkenet. Formica backsplashes er undertiden limet til drywall men kunne også være naglet til væg overflade. At fjerne backsplash kræver tålmodighed og de rigtige værktøjer.

Nødvendige redskaber

Du skal en hammer, koben, skruestik greb, øjet briller, en skruetrækker (power eller manuel), spartel, næse maske, handsker og en varmepistol eller hårtørrer at starte Formica backsplash fjernelse projekt. Bære handsker, øjet beskyttelsesbriller og lange ærmer, når du fjerner noget der indeholder søm eller skruer.

Fjernelse af Metal Strips og Trim

Fjerne alle metal strips og trim bedrift Formica backsplash på plads først ved hamring et koben mellem stavene og Formica. Derefter tage nogle skruestik greb og grab Formica af ene ende og trække det væk fra væggens overflade. Dette vil hjælpe med at bestemme, hvis materialet er limet til drywall, skruet eller sømmet. Hvis Formica kommer op nemt og du kan ikke se nogen synlige søm eller skruer, backsplash er klæbet fast til væggen. Hvis du begynder at se søm eller skruer, skal du koben til at lirke backsplash fra væggen. Det kan tage en masse styrke og trække Formica med magt fra væggen. Hvis skruerne er udsat, kan du prøve at fjerne dem ved hjælp af en magt skruetrækker eller almindelig skruetrækker, og træk derefter backsplash op med et koben. Husk på backsplash kan også skrues til køkkenbordet.

At fjerne en limet Formica Backsplash

Hvis backsplash er limet til drywall, bruge en spartel opvarmet med en varmepistol eller hårtørrer til at fjerne materiale fra væggen. Start med en del af backsplash. Placere en opvarmet spartel under overfladen, og trække med magt. Lim bag backsplash vil begynde at løsne. Du bliver nødt til at bruge en kombination af trække og brug af den opvarmede kniv. Holde drywall skader til et minimum ved at trække off store dele af backsplash stedet for små. Placer ikke varmepistol eller hår tørretumbler til Formica selv; Dette vil forårsage røg til at udsende og en brandfare. Fortsat opvarmning og trække indtil Formica backsplash er fjernet.

Lappe fjerne/Drywall

Efter Formica backsplash er blevet fjernet, vil drywall, der indeholdt backsplash har at blive lappet med drywall Indsæt eller skåret ud og erstattet med nogle nye gipsvæg eller lignende materiale. Hvis du vil installere en anden backsplash, fjerne den beskadigede del af drywall og erstatte med nyt materiale. Hvis du planlægger at male den tidligere backsplash, patch med drywall pasta, sand til at gøre det glat, derefter male overfladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com