At fjerne forsænket belysning i gipsskillevægge

January 28

Ændre dit hjem belysning design kunne forældede din nuværende forsænket belysning turneringsplaner og få dem til at ikke længere passer til de belysning ændringer du agter at gøre. Snarere end at overlade de forsænkede armaturer udsat i loftet, kan du fjerne dem fra drywall. At fjerne inventar kræver frakobling elektricitet til kredsløbet, og når belysningen er fjernet, skal du lappe hullerne tilbage i dit loft gips.

Instruktioner

•Drej off breaker leverer den elektriske strøm til din forsænket belysning inde i de vigtigste panel. Fjern de to skruer fra switch plade dækker forsænket belysning vippekontakt, udsætter ledningerne forbundet til switch.

•Touch en test bly fra et toleder-elektrisk tester til en af de sorte ledninger fastgjort til siden af belysning-vippekontakt. Tryk på den resterende test fører til nogen metal på switchen eller skifte boks. Proeven gentages for de resterende sort wire knyttet til siden af vippekontakt. Testeren lyse ikke hvis strømmen er afbrudt korrekt.

•Fjern de to skruer, der holder den forsænket belysning-vippekontakt i boksen switch. Løsn de to messing eller sorte skruer på siden af toggle-Skift, og træk de sorte ledninger under de to skruer. Twist en orange ledning stik på hver sort ledning, og tape stik til slutningen af wiren med elektrisk tape.

•Look inde i boksen kontakten til de hvide ledninger og de nøgne kobbertråde. Snoet stik forbinder sæt af to hvide ledninger sammen og sæt af to nøgne kobber ledninger sammen. Trække ledninger sæt fra hinanden. Twist orange ledninger stik på enderne af hver enkelt wire, og sikre forbindelser til ledninger med elektrisk tape.

•Skub alle ledninger på bagsiden af boksen switch. Knytte en enkelt-bande Tom væg plade til switch boks med vægpladen skruer med vægpladen. Dette sikrer forsænket belysning kredsløb forbliver frakoblet på parameteren væg.

•Tag pærer fra forsænket lys. Forstå den udvendige ring på forsænket trim med dine fingre, og trække det ned og ud af drywall. Hvis din trim lægger med rullet fjedre, nå inde den forsænkede armatur og løsne foråret. Hvis din trim lægger med sommerfuglen fjedre klem (to ledninger på hver side af trim), ledningerne sammen om at løslade dem fra armaturet.

•Løsn skruen lige inde i forsænket armaturet huset at skubbe kabinettet fra beslaget, eller placere en 1-tommer træ dyvel, ca. 2 fod lang, i forsænket belysning fastholdelsesanordningen. Position i slutningen af dyvel mod toppen af armaturet og til den ene side af stikket.

•Strike dyvel med en hammer, indtil forsænket Armaturet er slået fra sin hængende beslag. Denne handling fjerner den metal læbe af armaturet fra hul i gipsvægge, giver dig mulighed for at lappe drywall uden metal af armaturet bliver på måde. Det er ikke nødvendigt at fjerne inventar fra loftet.

•Sæt elektrisk tape over forsænket belysning breaker i hovedpanelet mens det er i positionen "Off". Dette sikrer breaker forbliver i positionen "Off", indtil du kan have den breaker fjernet fra de vigtigste panel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com