At fjerne forsænket lys

October 14

Forsænket lys kan være effektiv i lokaler, der har brug for ekstra belysning. De tilføjer lys uden at du behøver at hænge overdreven inventar fra loftet. Men disse lys kan gøre et rum ser mere moderne, du ønsker. Hvis du vil fjerne forsænket lys, er det ikke svært. Men når du har lys ud af loftet, skal du beslutte, hvad de skal gøre med de huller, der er efterladt.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til rum, du arbejder. Gå til breaker box og Find de elektriske switch. Vend det til positionen "Off".

•Climb en stige til at komme til den forsænket lys. Afhængigt af hvordan dækslet sættes, skal du muligvis lirke det ud med en spartel eller brug en skruetrækker til at bakke ud skruerne. Fjern dækslet, og sæt den til side.

•Løsn pæren og sæt den til side så godt. Du ønsker ikke at risikere at bryde det, mens du arbejder på armaturet.

•Skub op på armaturet at se hvis det flyttes. Hvis det gør, så var det et retro-fit lys og du kan skubbe det ud. Det vil tage en lille vrikke for at komme igennem, men det vil komme ud. Hvis det ikke rokke sig, så den er forankret til strøer. Du skal bruge en stiksav til at skære en del af drywall, så du kan komme til loftet bjælker på hver side af lyset. Brug en stud finder til at finde strøer først. Skære loft væk til strøer.

•Anvend en skruetrækker til at frigøre de monteringsbeslag, der holder den lampen på plads.

•Untwist ledninger forbinder armaturet til huset og forsænket lys er nu fjernet. Wrap enderne af ledningerne i elektrisk tape og skubbe dem i loftet. Du bliver nødt til at lappe hullet med nye gipsvæg.

Tips & advarsler

  • For et lille drywall hul, kan du bore nogle mesh på plads over det og dække det med drywall sammensatte. Anvende sammensat i lag, lade det hvert lag tørre inden anvendelse af en anden, så slibning det glat. For store huller, som går til loftet bjælker, skære et nyt stykke af drywall passer i hullet og bore det til strøer. Du kan derefter dække sømmene med drywall sammensatte og gips tape.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com