At fjerne gamle flise klæbemiddel

June 8

Mejsel

Når du retiling gulv eller væg, kan at fjerne de gamle fliser lim være den sværeste del af hele projektet. Flise limen er en lim, der hærder i et materiale, der er meget svært at fjerne. En måde at fjerne limen ved hjælp af en mejsel og hammer. Start på hjørnet af limen og arbejde din vej mod midten af limen. Når du kommer til midten af hvor flisen var, gå videre til næste hjørne.

Sand papir

Du kan også fjerne selvklæbende med sandpapir. For at gøre dette, skal du placere isterninger på området for at fryse selvklæbende. Når det er frosset, bruge en roterende buffer med en sand papir disc vedhæftet fil til at fjerne selvklæbende. Du skal dog sikre, at du ikke skader de under-æglæggende materialer.

Saltsyre

Saltsyre er et opløsningsmiddel, som vil blødgøre limen. Fortynd saltsyre ved at blande lige dele af saltsyre og vand. Brug en gammel klud til at anvende det til limen kun, da det kan skade andre stoffer. Sørg for, at du bære gummihandsker, når du gør dette. Lad blandingen lægges i blød i 15 minutter. Når limen er blødgjort, bør du være i stand til at fjerne det med en spartel.

Selvklæbende Flyttefirma

Ved hjælp af en selvklæbende remover er en anden mulighed. Disse fungerer næsten på samme måde som saltsyre. Disse opløsningsmidler er dog ikke som skadelige for andre materialer. Hvis du er miljøbevidste, vælge en citrus-baserede eller soja-baseret remover, da disse er mindre giftige. Nogle af disse er tilgængelige i en pasta og andre er flydende. Den type, du vælger, afhænger af placeringen af limen. Væsken virker bedre for gulve, mens pasta er ideel til vægge. Hvis du vil bruge disse, blot anvende remover til limen med et håndklæde. Gør det muligt at indstille overalt fra 30 minutter til natten, afhængigt af retninger på ophæve. Brug derefter en spartel til at fjerne selvklæbende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com