At fjerne gnide på væggen Decals

August 19

At fjerne gnide på væggen Decals

Vinyl wall mærkater, ofte med en favorit ord, sætning eller et billede, er en stigende tendens i home decor. Tilbyder en håndmalet look uden indsats eller permanens faktiske maleri, kan vinyl decals være en smuk og stilfuld tilføjelse til ethvert rum. Når du indrette, flytte eller bare træt af designene, kan du nemt fjerne decals uden at beskadige væggene. I virkeligheden, er vinyl decals' evne til at fjernes og erstattes nemt en af deres mest tiltalende salgsargumenter. På blot et par minutter, kan du fjerne decals uden at efterlade nogen indikation af, at de var nogensinde selv der.

Instruktioner

•Heat vinyl decals med en hårtørrer for et minut eller to. Indstille tørretumbler på lav varme og holde det omkring seks inches fra decal.

•Træk ene hjørne af decal bruge pincet indtil it begynder at komme ud. Langsomt skræl hele ordet eller sætningen fra væggen. Kassér vinyl.

•Fjern alle klistret restprodukt ved hjælp af et stykke vat dyppet i sprit eller en kommerciel lim remover. Vask væggen med en svamp og varmt vand og sæbe til at rense enhver resterende rester.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com