At fjerne kobber rør kompression Fittings

April 29

Hvad er kobber rør kompression Fittings?

Kobber rør kompression fittings er udstyr, der anvendes i VVS, når to rør består af forskellige materialer skal være sluttede sig og holdt stramt at undgå utæt. Som navnet antyder, arbejde disse fittings ved at komprimere de to rør sammen. De grundlæggende dele af et kobberrør kompression montering er røret, hvoraf den ene vil have en gevindende (kobber rør typisk). Der er også en over-sized møtrik kaldet en kompression møtrik og en mindre ring kaldes en kompression ring.

Hvordan er de installeret?

Kompression møtrik er sat over ende af røret mangler tråde (ofte dette rør er lavet af PVC), mens kompression ring er smuttede inde i røret med tråde. De to ledninger er monteret sammen, og komprimering møtrik er skruet fast på rør med tråde. Møtrik komprimerer de to rør sammen mens ring på indersiden giver modstand til at forhindre, at rørene buckling, skubbet fra både inde og udenfor; Dette gør rør både luft og vand tæt.

Hvordan er kobber rør kompression Fittings fjernet?

Den første ting, der skal gøres for at fjerne et kobberrør kompression montering er at skrue komprimering møtrikken. Oftentimes kompression møtrik kan have blive tæret, at dreje det nær umuligt uden at beskadige røret. Fjern korrosionen med en svaberprøven saltsyre før skylning det rene. Efter dette, skal du bruge glycerin eller enhver anden form for smøreolie på trådene. Kompression ring skulle komme gratis med et par omgange fra en skruenøgle. Rørene skulle komme fra hinanden let efter dette, selv om kompression ringen på indersiden af rørene er en anden sag. Varme rør rundt i ringen med en blæselampe. Dermed vil forårsage metal rør til at udvide, som vil tillade dig at arbejde ring gratis med et sæt nål næse tænger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com