At fjerne læder lugt fra stole

February 11

At fjerne læder lugt fra stole

Læder er et stærkt, naturligt materiale brugt til at lave sofaer, stole og sofaer. Lædermøbler formidler en dramatisk og elegante look til et værelse, men lejlighedsvis, læder udsender en stærk lugt. Lugt kan være så stærk til tider, det kan forårsage hovedpine, svimmelhed, irriterede øjne og tilstoppet næse. Der er skridt du kan tage for at fjerne læder lugt fra stole ved at gennemføre nogle enkle teknikker og bruge nogle billige husholdningsartikler.

Instruktioner

•Pour hvid eddike til en blød klud og tørre ned stole til at fjerne læder lugt. Mens aftørring af stole vil du også fjerner støv og snavs indlejret i kornet. Hvid eddike neutraliserer lugte og er et sikkert alternativ til kemiske rengøringsmidler. Tillad stole helt tørre og tørre dem igen til at fjerne enhver resterende væske. Den stærke eddike lugt vil forsvinde efter et par timer.

•Shake bagepulver på dine stole og gør det muligt at indstille natten over og derefter vakuum. Bagepulver absorberer læder og andre lugte fra dit stole og holder dem lugte frisk. Brug din støvsuger sprækkemundstykke vedhæftet fil til at nå dybt ind i folderne af stolen til at sikre alle spor af bagepulver er indsamlet.

•Sæt briketter af trækul i små skåle på dine stole til at absorbere læder lugte. Erstatte kul hver to dage indtil lugte har løst. Også, placere et par skåle af trækul i det rum, hvor stolene er at opfriske og neutralisere luften. Anbring aldrig trækul direkte på stole for at undgå misfarvning.

•Tag dine stole udenfor i solen for at reducere lugt. Sunshine neutraliserer lugte og desinficerer mens det frisker. Placere stole udenfor i et par timer hver dag, indtil lugte fade.

•Mist din stole med en kommerciel lugt-neutraliserende produkt. Lugt neutralizers anses for sikkert for alle stoffer, herunder læder og polstrede møbler. Brug så ofte som nødvendigt for resistente lugte.

Tips & advarsler

  • Altid teste hver teknik på en lille, uanselige stedet før man indlader sig på hele stolen, at undgå at ødelægge materialet.
  • Aldrig mætte din stole med væske, da dette kan beskadige finish.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com