At fjerne Latex maling fra Linoleum

October 5

At fjerne Latex maling fra Linoleum

At fjerne Latex maling fra Linoleum

Enhver latex maling spildt på linoleum skal straks tørres. Området spill skal vaskes med en klud med varmt vand. Hvis latex maling har haft tid til at indstille, bør området dækkes med en klud eller en klud dyppet i sprit. Denne komprimere bør vejes til at presse så meget alkohol mod maling som muligt. Latex bør ophæves af mildt sure alkohol, selvom nogle steder tage lidt knofedt at fjerne helt. I stedet for at skrubbe med en børste, som kan forårsage score mærker i linoleum, er det bedst at bruge et stykke af ekstremt fint ståluld, der er blevet dyppet i bilvoks. Dette vil beskytte linoleum er overflade mens stadig løfte sidst maling--selvom det skal fjernes med en ren klud bagefter, da det vil efterlade en glat plet.

Hvad bør ikke anvendes?

Linoleum er ikke en solid, inert materiale som træ eller sten. Det er fremstillet af linolie, som er kombineret med jorden kork eller savsmuld og derefter kogt indtil det bliver fast. Det faktum, at det er fremstillet af linolie betyder det er en olie-baseret produkt og kemisk reagerer med nogle materialer. Ætsende alkali kemikalier som ammoniak, men fælles for rengøring af gulve, bør aldrig anvendes på linoleum, som de vil reagere kemisk og forårsage vridning, brænde pletter og ekstreme misfarvning.

Hvorfor sprit?

Sprit - enten isopropyl eller ethanol--er et mildt sure stof, der fordamper i løbet af et par minutter efter eksponering for luft, uden at efterlade spor restkoncentrationer. Det sker også at være en af de primære ingredienser i linoleum's endelige hærdning proces. Med andre ord, ikke kan linoleum blive skadet af alkohol, selv om det gør en effektiv rengøring stof.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com