At fjerne lugt fra køleskabe

April 18

Bagepulver

Den mest afprøvede og testede metoder til behandling af ubehagelig lugt i køleskabet er den simple placering af en boks åbnede bagepulver inde. Der er to vigtige ting at huske om brug af denne metode. Først er, at det virker bedst hvis du udskifter en ny boks med mindst en gang om året og helst hvert halve år. Andet er at sørge for, at boksen ikke bliver våd som følge af utæt eller dryp.

Aktivt kul

Få nogle mursten af aktivt kul, pas på ikke for at bruge trækul, der lightergas bygget i, og sprede dem i en lavvandet gryde. Fjerne alle fødevarer fra køleskabet og drej temperatur ringer ned til den laveste indstilling og gør det muligt at køre for en dag for to. Dette bør være nok til at fjerne selv nogle dybt rodfæstet dårlig lugt.

Instant kaffegrums

Hæld nogle øjeblikkelige kaffegrums i en skål og læg dem tæt på bagsiden af køleskabet. Dette middel for lugte virker ikke i modsætning til bagepulver, bortset fra at kaffegrums skal udskiftes om hver tredje måned eller så. For de bedste resultater, ikke brug mørkere haven af kaffe.

Ren vanilje eller banan ekstrakt

Ren vanilje eller banan ekstrakt virker bedre end kunstige, men hvis du ikke kan finde den pure ting den kunstige vil gøre. Nyd en stor størrelse VAT i uddrag og placere på en lille tallerken. Skub underkop til bagsiden af hylden og erstatte hver måned.

Kattegrus

For svær lugte, der bare ikke engang tillader at du åbner køleskabet uden faldende væk i rædsel, fjerne alle fødevarer fra køleskabet og hæld nogle kattegrus i en boks. Placer boksen inde den tomme køleskab, lukke døren og åbner ikke for fire eller fem dage. Denne teknik er især nyttigt for problemer som rådnet kød, forkælet fisk og komme hjem fra ferie til at finde elektriciteten har været slukket for dage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com