At fjerne tapet fra en bly malet mur

September 19

At fjerne tapet fra en bly malet mur

I boliger bygget før 1970, var blyholdig maling til fælles brug. Der er en mulighed, hvis der er maling nedenunder dit tapet og dit hjem blev bygget før 1970, at maling indeholder bly. Det er vigtigt at tage forholdsregler under fjernelsesprocessen, især hvis der er børn eller en person er gravid i hjemmet – de kan ikke være til stede under denne proces og forbliver sårbare over for resterende støv, hvis det ikke er fjernet korrekt, når projektet er fuldført.

Instruktioner

•Sæt din beskyttende gear på. Ingen hud skal udsættes under fjernelsesprocessen. Du skal bære beskyttelsesbriller, en godkendt respirator, overtræksdragter og handsker. Du bliver nødt til at råde over overtræksdragt, når du er færdig med dette projekt.

•Fjern alle møbler fra rummet. Faktisk skal alt i rummet fjernes. Ideelt, hvis du udskifter tæppe i rum, dette bør blive trukket før du begynder.

•Sæt drop klude ned. Dække hele gulvet i plast drop-klude. Tape klude, således at støv ikke kan falde ned mellem væg og belægninger. Døråbninger skal være dækket i plast og tapede ud, og alle ventilationsåbninger i rummet skal være dækket så godt.

•Begin skrabe tapetet. Befugtning tapet ned vil mindske chancerne for luftbåret støv. Fyld en sprayflaske med en blanding af varmt vand og flydende skyllemiddel. Dette vil hjælpe frigive lim på tapetet og gøre opgaven lettere. Bruge en 4-tommer drywall kniv og begynde at skrabe væk papiret og maling.

•Rengør alle støv op. Holde din beskyttende gear og bruge en shop-vac for at støvsuge alt støv i rummet. Råde over alle maling chipsene og tapet rester i solide plastikposer og tage dem til din lokale deponeringsanlæg--de vil have et sted for dette materiale.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com