At fjerne tromlen på Kenmore Elite tørretumbler

September 4

At fjerne tromlen på Kenmore Elite tørretumbler

Ved udskiftning af tromle ruller eller tørretumbler bæltet på din Kenmore Elite tørretumbler, skal du fjerne tromlen. Tromlen fjernelse proces kræver afmontering af tørretumbler kabinettet. I modsætning til mange stabelbare tørretumblere bruger Kenmore Elite ikke et forskudshonorar på bagsiden af tromlen. Dette gør fjernelse af tromlen hurtigere. Du behøver ikke at adskille samlingen blæser for at fjerne tromlen. Du kan løfte tromlen over blæser forsamlingen.

Instruktioner

•Tag Kenmore Elite tørretumbler netledning fra tørretumbler stikkontakten i væggen. Trække de tørretumbler 3 fødder fra bagvæggen. Gå til bagsiden af tørretumbleren og fjern de tre skruer, der Fastgør det øverste dæksel til tørretumbleren med en Phillips-head skruetrækker. Løft topdækslet bagende og skub dækslet tilbage for at fjerne det fra tørretumbleren.

•Ansigt på forsiden af tørretumbler og fjern de to skruer på toppen af konsollen kontrol at sikker konsollen beslag til tørretumbleren med Phillips-head skruetrækker. Åbne tørretumbler døren og få fat i bunden af control console og lift op og ud frigøre kontrol-konsollen fra tørretumbleren. Lå control console ansigt over toppen af sidepanelerne. Træk skærmbilledet fnug ud af døråbningen og luk tørretumbler.

•Locate og fjern de to skruer i bunden af den lavere adgang panel med en møtrik driver. Adgangspanelet er den forreste panel del under tørretumbler døren. Træk adgangspanelet fra tørretumbleren. Den mørke grå stykke, som du vil se er lint kanalen.

•Løsn den enkelt skrue i bunden af lint kanalen med møtrik driver. Fjern de to øverste skruer sikring lint kanalen med møtrik driver. Træk i lint kanalen ud af tørretumbleren.

•REACH din hånd under tromlen og bag motor og træk stjernehjul trisse arm til højre og hold armen. Brug den frie hånd for at trække den tørretumbler bælte ud stjernehjul trisse og den motor remskiven. Langsomt frigive stjernehjul trisse arm. Finde fugtighed sensor stik mod højre side af tørretumbleren nær varmelegemet. Ledningerne vil være gul og oprette forbindelse til en hvid firkantet stik. Trække stikket fra hinanden med fingrene for at afbryde.

•Look inde i øverste højre side af kabinettet til at finde døren skifte stikket. Fjern forbindelsesmodulet med fingrene. Fjern de fire skruer, der sikker frontpanelet til tørretumbler med møtrik driver. Få fat i siderne af frontpanelet og lift til at frigøre fanerne sikring og trække frontpanelet fra tørretumbleren.

•Sæt én hånd på forsiden af tørretumbler tromlen og anden hånden på den bageste del af tromlen. Løft tromlen og trække tromlen ud foran på tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm til apparater inden du forsøger reparationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com