At gøre barkflis fra enebær

January 6

At gøre barkflis fra enebær

Mere end 50 arter tilhører Juniperus slægten, almindeligvis kendt som enebær. Afhængigt af arterne enebær trives i alle United State Department of Agriculture plante hårdførhed zoner af 1 til 13. Mens enebær fordele såsom skønhed i landskab, jorden, der dækker buske på banker og bær, der tiltrækker fugle og kan bruges i kulinariske retter, er mange enebær invasiv i forskellige områder. At gøre barkflis med enebær træ lader dig revitalisere og beskytte andre planter samtidig at fjerne eller begrænse enebær, at konkurrerer lidt for godt med andre i landskabet.

Enebærs biokemiske Arsenal

Allelopati er en naturlig forekomst i anlægget verden hvor nogle planter udleder biokemikalier at begrænse konkurrencen ved nedsat vækst eller stoppe væksten af konkurrerende planter. Test viser at friske enebær muld har en mild allelopathic effekt på spiring af mange havefrø, men lidt at ingen effekt når den bruges omkring spirer og etablerede planter, ifølge den biologiske undersøgelse, Oklahoma, en stat kontor og forsknings enhed af University of Oklahoma. Og enebær barkflis kan forstyrre klorofyl produktion af fælles turf græsser. Spille det sikkert ved at ikke bruge enebær-baserede barkflis på græsplænen eller spirende frø. Men du overveje at bruge det som en barkflis på spirer og etablerede planter.

Skår væk en gren på en gang

Leje en flishugger og shredder vil hjælpe dig med at forvandle grene til barkflis, men noget over et par inches i diameter kræver store udstyr og fagfolk til at betjene den. Hvis du vælger at bruge en lejet flishuggeren, være sikker på at holde børn og kæledyr ud af arbejdsområdet. New Jersey landskab Contractors Association anbefaler også clearing bunken af barkflis kommer ud af chute regelmæssigt for at undgå tilstopning og brug af et træ stang i stedet for dine hænder, at skubbe materiale til den foder rutschebane.

Måske dens Cedar--måske dens enebær

Enebær barkflis giver en dejlig duft og dens rødlig brun chips ser godt når spredes langs veje. Hvis du har nogensinde beundret "red cedar" barkflis, kan du have været virkelig beundrende en barkflis lavet af enebær kaldet østlige red cedar (Juniperus virginiana). Et lag af muld fremstillet af enebær, et trægulv, vil holde jorden kølig og fugtig ved at bremse fordampningen. Det kan også hjælpe frastøde insekter på grund af de æteriske olier i træ, ifølge Lady fugl Johnson Wildflower Center.

Kvælstof udtynding

Gartnere bruger nogen form for træ barkflis, herunder chips eller stykker af enebær, skal overveje truslen om kvælstof udtynding. Som træ bryder ned og nedbrydes, det trækker kvælstof fra jorden. Dette kan føre til ernæringsmæssige mangler i planterne deler denne jord. Supplerende ansøgning af en rig på kvælstof gødning kan kompensere for dette problem. Oregon State University Extension Service anbefaler tilføje 3 til 4 pounds en ren kvælstof gødning produkt pr. cubic yard af muld til at sikre, at mens barkflis nedbryder ikke det skaber en mangel i jorden. Arbejde gødningen i jorden før spredning barkflis. Brug handsker, og følg produkt etiketter retninger og advarsler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com