At gøre en hængende underholdning hylde

September 6

At gøre en hængende underholdning hylde

En hængende underholdning hylde giver en forhøjet område til at gemme medier og medieenheder. Underholdning hylder er ofte forsimplede i design og kan bygges ud af grundlæggende materialer som konstruktion tømmer. Bygge din egen underholdning hylde vil ikke være næsten lige så dyrt som at købe en, og det ikke bør kræve for meget af din tid. Et projekt som dette kan faktisk bygges i mindre end en time, for hvilke $30 kan købe fra 2010.

Instruktioner

•Lay et stykke af 18-tommer krydsfiner fladt og vandret. Lå en 15 tommers pine bord langs den 15-tommer krydsfiner, så kanterne og enderne er flush. Skrue dette board til krydsfiner med tre skruer. Skrue en anden fyr board på krydsfiner på samme måde men justeret med anden kanten af krydsfiner. Gentag denne proces med de resterende 18-tommer stykke krydsfiner og de resterende to fyrretræsbrædder. Disse er siderne til deres entertainment hylde.

•Anbring sider af hylden så de står på deres 18-tommer kanter, parallelt, og så de udvendige kanter er 16 inches fra hinanden. I denne stilling bør de vedlagte fyrretræsbrædder lodret. Lå 16 - af 15-tommer brikker af krydsfiner på toppen, foring op i kanterne. Hvis alle boards er placeret korrekt, bør der ikke være nogen overhæng. Skrue 16-tommer-stykker af krydsfiner til fyrretræsbrædder.

•Brug dine stud finder til at finde studs i loftet hvor du planlægger at hænge din underholdning center. Juster 15-tommer fyrretræsbrædder, så de er parallelle med studs. Skrue igennem fyrretræsbrædder med din 4-tommer skruer og til studs i loftet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com