At gøre et åbent koncept stuen kig hyggelige

September 25

At gøre et åbent koncept stuen kig hyggelige

Mange hjem har masser af firkantede optagelser og grand, fejer værelser, men store blokke af friarealer kan føle sig kold og hule. Dog er der nogle ting du kan gøre for at omdanne dit store værelse fra en kølig flade i en varm fristed. Bruge intime møbler placering, rige farver og varm belysning for at gøre slægtninge og venner føler sig hjemme. Og dine designvalg ikke behøver at være permanent: afhængigt af tidspunktet på året, kan du skifte rundt accenter og tilbehør til at slå din komfortable vinter trække sig tilbage til en breezy foråret paradis.

Instruktioner

•Divide det åbne rum i zoner, der har specifikke, varieret funktioner. For eksempel, udpege en del af rum specielt til underholdning se fjernsyn eller film og lytte til musik. Afsætte en del af rummet for at spise og drikke, en anden sektion for små, intime samtaler og en sektion til spil og/eller læsning. Gøre hver sektion stort nok til, at folk kan slappe komfortabelt, men lille nok, således at rummene ikke overlapper.

•Paint vægge varme farver, der vises på forhånd, ligesom nuancer af orange, røde, gule og brune, i stedet for cool farver, der synes at aftage, lys blå, grøn og violet. Holde væggene monokromatiske at gøre rummet føler samlet; ved hjælp af forskellige farveblokke tilføjer dybde og skaber illusionen af ekstra plads.

•Arrange møbler omkring forskellige knudepunkter og ikke langs væggene. Brug området tæpper til at skelne særskilt aktivitet zoner. For eksempel, bruge en underholdningscenter som knudepunkt for afsnittet underholdning i rummet, og bruge en høj reol eller stort vindue som et knudepunkt for læsning og spilleområde. Bruge en pejs eller indviklede maleri som et fokuspunkt i området for samtale.

•Plan siddepladser rundt omkredsen af området tæpper. Sted primære siddepladser som sectionals eller store sofaer direkte overfor knudepunkter. Sted sekundære siddepladser stole og kærlighed sæder vinkelret på primære siddepladser. Arrangere kaffe og end tabeller, så fjernbetjeninger, bøger, magasiner og steder at sætte mad og drikke er inden for rækkevidde.

•Opt for bordlamper eller forsænket lys, der giver en intim glød snarere end lyse overhead lys at opkald opmærksom på plads i rummet.

•Accessorize frit at gøre rummet synes lagdelte og hyggelige. Dekorere din sofaer og stole med store puder i varme farver som orange, gul og rød. Ramme vægkunst og fotografier i tykke, rigt udsmykkede rammer med guld og messing nuancer. Fylde bogreoler og underholdning centre at efterlade nogen grelle, tomme rum. Kjole windows i tunge, mørke gardiner, der gør rummet føles varmt og indbydende. Undgå reflekterende overflader som glas-topped borde eller spejle, som skaber en illusion af mere plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com