At gøre papir dekorationer til at skabe en skygge effekt til en udendørs fest

October 10

At gøre papir dekorationer til at skabe en skygge effekt til en udendørs fest

Hvis du planlægger at fejre en særlig lejlighed ved hosting en fest udendørs, er det vigtigt at udtænke en måde at beskytte gæsterne fra solen, så alle kan nyde begivenheden. Direkte sollys kan give dine gæster solforbrændinger og forårsage part plads at blive ubehageligt varmt. Undgå disse gener ved at oprette dit eget papir skygge dekorationer, som vil også spare dig for udgifter til indkøb af en kommerciel fortelt.

Silkepapir

Sollys filtre gennem silkepapir dekorationer og falder dæmpede på gæsterne i pastelfarver. Hænge silkepapir dekorationer over din terrasse til at eliminere skarpe sollys uden at forårsage plads til at være for mørkt. Være kreativ, når crafting silkepapir skygge dekorationer. For eksempel, måle rummet over din udendørs mødested. Skåret ud stort silkepapir blomster med varierende farver og tape kanterne sammen indtil du har oprettet et ark, der matcher målinger af den plads, du ønsker at dække. Bindebånd til hvert hjørne af ark papirblomster eller vedhæfte det over din fest mødested ved hjælp af tape.

Papirposer

Genbruge papirposer ved at bruge dem som hjemmelavet dekorationer at blokere solens varme og brændende stråler. Mange designs er muligt når du indarbejde papirsposer som en skygge dekoration til en udendørs fest. For eksempel, supplere falde part ved at skære brune papirsposer til blad figurer, derefter taping hvert blad sammen for at skabe en web til at hænge over part plads. På samme måde, bruge hvide papirposer skåret i figurer af snefnug som en markise til en udendørs julefrokost, hvis du bor i et tempereret placering.

Papmaché

Oprette en mere permanent papir skygge dekoration ved at oprette en hjemmelavet solsejl fra papmaché. Du kan bruge en robust dekoration som denne til at dække din udendørs terrasse til flere arrangementer, så længe du bringe dække inde under regn, sne eller vind. Være kreativ, når du bruger papmaché til at give skygge. For eksempel, spredes et stykke hønsenet, der svarer til størrelsen af det område, du ønsker at skjold på tværs af en stor flad arbejdsoverflade og dække det med farverige papir ved hjælp af papmaché teknik. Tillad ark til tør og hænge det over den festomgivelse.

Dekorative papir lanterner

Papiret signallygter vil giver skygge til din udendørs fest i løbet af dagen og belysning når solen går ned. String reb på tværs af dine parti indstilling og hænge papir lanterner i klumper, så de blokere solens stråler, tænde Når mørket falder på. Lave papir lanterner endnu mere dekorative ved at ændre dem selv. Eksempelvis skære cirkulære stykker af silkepapir og tape dem hele sider af lanterner til en flagrende, æterisk look. Dette håndværk vil også give farverige skygge for at forbedre atmosfæren af din fest.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com