At have mine vægge, draperet

January 14

At have mine vægge, draperet

At have dine vægge draperet med stof giver dig med en af de mest alsidige måder at dekorere dit hjem. Tekstiler kommer i diverse stilarter, så du kan vælge typen stof, der passer bedst til din udsmykning behov. Desuden vil hængende materiale på din væg ikke begrænse dig fra at placere andre kendetegn på væggen, men snarere give dig en farverig kulisse at gøre dette.

Fordele

Der er mange fordele ved at draperinger dine vægge med stof. Til den lejlighed dweller, der ikke er tilladt at repaint vægge, tilbyder stof draperinger et levedygtigt alternativ til maleri. Det giver både farve og tekstur til rummet, men ikke vil gå imod din lejeaftale. Stof draperinger også gør det muligt at dække store områder af din væg, men giver din væg et blødere udseende end maleri eller stenciling giver. Endelig, draperinger dine vægge ikke kommer med det samme rod, som maling.

Stilarter

Når dekorere dine vægge med stof draperinger, vælge dit stof, efter du har valgt den udsmykning stil til rummet. Dette giver dig en idé om, ikke kun hvad farve stof du skal vælge, men det også hjælper dig med at vælge de rigtige mønstre. For eksempel, hvis du har indrettet dit værelse i en kinesisk/asiatisk stil, ville et stof, som er kinesiske rød med et print af bambus grene passe rummets tema.

Tapet alternativ

Drapering stof på væggen kan betyde ikke blot hængende materiale på din vægplads, således at det ligner et sæt gardiner windows, men også ved hjælp af materiale til at dække muren på samme måde som du tapet. Før du starter, bestemme hvilke vægge, du har til hensigt at dække med dit stof tapet og hvor meget af væggen du vil dække; derefter mål dit stof i overensstemmelse hermed. Til at hænge op i stof, klippe det til at passe dine vægge og hænge det med push knappenåle til at holde det på plads et øjeblik. Derefter udjævne eventuelle rynker med dine hænder eller en stor, bred pensel. Endelig, hvis penge er en bekymring, Køb dit stof på salg eller ser i avisen for stof butik closeouts, at vælge et stof, der matcher din udsmykning stil.

Overvejelser

Selv om det er muligt at hænge illustrationer og prints på vægge, der har været beklædt med stof, skal du være opmærksom på det stof du vælge hvis du planlægger at gøre dette. Tyndere stoffer som silke, satiny eller tynd bomuld kan rive når du banke et søm i dem. Hvis du vil til at køre søm i dit stof dækket væggene til at hænge op dine kunstværker, vælge et stof, der er tykke og tunge som din væg dække. Hvis du kan let se gennem den struktur, som du draperinger dine vægge, så det er nok ikke tyk nok til dette formål.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com