At identificere forskellige typer af blomster

November 22

Der er så mange forskellige blomster er det svært at identificere alle af dem; selv uddannet botanikere kan blive forvirret. En del af problemet er, at blomsterne er kendt under forskellige navne i forskellige regioner. "Gray's Manual of Botany" viser videnskabelige navne og beskrivelser af blomster, men de anvendte udtryk kan være forvirrende. Den bedste måde at identificere en blomst er at se på de forskellige dele af planten for egenskaber.

Betydning

Personer med allergi over for visse blomster skal være i stand til at identificere dem, så de kan undgå dem. Dem, der bruger blomster til medicinske formål eller fødevarer skal kunne fortælle planter fra hinanden, så de ikke misbruges. Nogle blomster er farlige, hvis spist eller endog rørt af mennesker eller kæledyr.

Typer

Blomsterne er grupperet i familier, der deler fælles karakteristika. Hver familie har et fælles og videnskabelige navn og hver blomst har en videnskabelige navn og en eller flere fælles navne. Morgen-herlighed, eller "snerlefamilien" familie har blomster med fem kronblade united for blænding i en klokke form. Vedbend morgen-herlighed eller "ipomoea hederacea," har tre fligede blade og prangende blomster. Lille hvid morgen-herlighed, eller "ipomoea lacunosa," har meget små blomster og hjerteformede blade. Lily, eller "liliaceae" familie har bulbed stauder med klokke-lignende eller trekantede blomster i seks dele eller tre dele. De fleste liljer har seks del blomster med seks støvdragere. Trilliums er trekant-formet med tre blade, tre kronblade og tre bægerblade. Der er talrige blomst familier, og hver familie har hundredvis af forskellige blomster.

Identifikation

Mange blomster er identificeret ved forskellige måder de er klassificeret. Gartnere ved klassifikation baseret på blomster. Disse omfatter årlige blomster, der er plantet hvert år som petunias, perennial blomster, der kommer op hvert år som roser og toårige blomster som Queen Anne's Lace eller vilde gulerødder, der ikke blomstrer på alle de første vækstsæson og dør efter anden sæson. Andre måder at blomster er klassificeret er placeringen af blomsten på stilken eller blade, morfologi (arrangement af kronblade) blomster og antal og arrangement af blomster på en plante.

Overvejelser

Den bedste måde at identificere blomster i et bestemt område er at købe eller låne et felt vejledning af blomsterne i området. God felthåndbøger omfatter blomst familier, billeder eller tegninger af blomster, fælles og videnskabelige navne og beskrivelser af de dele af anlægget, der adskiller det fra andre. Der er mange hjemmesider, der kan hjælpe dig med at identificere blomster, herunder webstedet Master Gardener angivet i ressourcer, der tillader dig at indsende et billede af en blomst til master gartnere til at identificere. Mange universiteter har filtypenavnet Centre og mærket blomsterhaver, der er åbne for offentligheden på bestemte tidspunkter. Kataloger og brochurer fra virksomheder forsøger at sælge blomsterfrø eller pærer normalt indeholder information og billeder, der identificerer blomster.

Geografi

Den placering, hvor en blomst vokser kan hjælpe dig med at identificere en plante. Der er mere end én plante med prangende, gule, kop-lignende blomster i den nordøstlige og northcentral del af Nordamerika, men en figenkaktus vokser i stenede og sandede jordbund, mens en amerikansk Lotus vokser i træg floder og damme. Nogle blomster som liljer, vokse i skygge, fugtigt, træbevoksede områder. Andre, vokse som tusindfryd, på vejsider, i affald områder eller felter.

Potentielle

Jo mere du læse, studere og lære om blomster, jo lettere er det at identificere dem, du ikke kan genkende. Beder andre navnet på en blomst kan føre til at lære navnene på mange. Når du bliver brugt til at kigge på alle delene af en plante og omgivelserne blomsten vokser i, vil du kunne identificere forskellige typer af blomster let.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com