At identificere køkkenhave insekter

December 8

Køkkenhaver giver både mad og nydelsen af at gøre noget vokse. Men udbyttet og nydelse hurtigt nedbryder hvis insekter invaderer haven og angribe dine planter eller jord. For at holde din vegetabilske planter sunde og behandling af insekt problemer, skal du først identificere insekt eller insekter du oplever i haven. Nogle vegetabilske insekter er uskadelige og faktisk hjælpe din have. Andre kan hurtigt dræbe planter og beskadige grøntsager.

Instruktioner

•Look på hvor insekter er placeret. Nogle haven insekter som bladlus og Mexican bean biller, som for at leve på undersiden af plante blade, mens andre, såsom muldvarp fårekyllinger, live i eller på jorden. Nogle insekter, kan som squash bugs og kartoffel biller, opholde sig på blot et par typer af planter, mens andre, som myrer, loppe biller og græshopper, skade mange plantearter.

•Measure insekt for størrelse. Nogle insekter, såsom tomat hornworm møl, kan være flere inches lang, mens andre, såsom bladlus og loppe biller, kan være mindre end en ottendedel tomme i længden.

•Undersøg insekt for vinger. En bevinget insekt kan være vanskeligere at kontrollere end en ikke-vingede insekter, fordi vingede insekter er i stand til at rejse længere og hurtigere gennem haven. Fælles vingede insekter omfatter græshopper, leaf tragte, whiteflies, kål møl og tomat hornworms. Fælles ikke-vingede insekter omfatter soen bugs (pille bugs), gulerod snudebiller, sød kartoffel snudebiller og myrer.

•Look på de insekt antenner. Hvis insekt har flagrende antenner, er insekt sandsynligvis et møl. Sommerfugle tendens til at have knobbed antenner. Antenner på andre insekter er som regel lige i samlet form, selv om de kan være bøjet. Længden og bredden af antennen kan give ledetråde.

•Analyze farve af insektet. Nogle insekter, som Colorado kartoffel Bille, asparges Bille og agurk Bille, har forskellige striber eller pletter, som støtte i identifikationen. Andre, er såsom bladlus og whiteflies, en tydelig farve.

•Undersøg anlægget for at skelne den nøjagtige type af skade insekt er årsag. Hvis dele af planten ser tygget, eller hvis der er huller overalt i anlægget herunder knolde, er ulovlige insektet sandsynligvis en tygge insekt, blad-skæring myrer, snudebiller og blad minearbejdere. Husk på, at larver af mange insektarter kan spise blade, selv om voksne ikke. Sugende insekter, såsom squash bugs og whiteflies, forårsager gulfarvning og visner, som jorden insekter, som soen bugs.

•Være opmærksom når insekter synes at være mest aktive. Nogle insekter vil være mest aktive i den varmeste del af dagen, mens andre undgå varme og er mere aktiv om natten.

•Kontakt tekster såsom "Kaufman's Guide til insekter af Nordamerika" af Ken Kaufman og Eric R. Eaton. Brug de oplysninger, du har indsamlet ved inspektion af planter og insekter at finde insekt i disse tekster. Skadedyr-id hjemmesider tilbydes af entomologi kooperative udvidelser af universiteter er også gode ressourcer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com