At lære delene på et LCD-TV

June 14

En flydende-crystal-display tv sæt funktioner meget mere dele end bare fjernbetjening og skærmen. Ved korrekt at identificere detaljerne på din LCD-skærm, kan du hjælpe lære, hvilke typer af enheder du kan oprette forbindelse til det så godt som hvad du kan og ikke kan gøre med enheden. Der er et par forskellige måder, du kan hjælpe med at lære delene på et LCD HD-TV.

Instruktioner

•Look på diagrammer af din LCD HDTV i den oprindelige brugsanvisning, der fulgte med enheden. Hvis du stadig har den handy brugsanvisning, er de diagrammer, der er indeholdt i punkt ud hvad de synlige dele af tv'et. Dette omfatter hvor knapperne er, hvilke typer af audio og video input er til stede og specifikationer som skærmens størrelse og skærmformat.

•Brug producentens websted af dit LCD-TV. For eksempel, hvis du har en Panasonic LCD HDTV du kan gå til Panasonics hjemmeside og skrive i modelnummer på din LCD-skærm. Dette vil indlæse produktsiden for din specifikke LCD tv-sæt, som vil indeholde de samme diagrammer og stykker af oplysninger, der er indeholdt i den oprindelige manual. Dette er nyttigt, hvis du har mistet manuelt eller aldrig haft en.

•Look på etiketterne på alle dele af din LCD HDTV. For eksempel, vil dreje din LCD HDTV rundt afsløre de lyd og video indgange på bagsiden af enheden. Hver af disse audio og video input vil blive mærket, fortæller dig præcis, hvad de er. For eksempel bruges "HDMI" input til HDMI kabler. Alle knapper på tv-apparater er også mærket.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com