At lære om dekoration af dit hus i den franske landstil

October 3

At lære om dekoration af dit hus i den franske landstil

"Den arkitektoniske stil af huset er mindre vigtig end dens indretning og måde møbler afspejler liv inden for," siger Betty Lou Phillips, forfatter til "provencalsk interiør: fransk landstil i Amerika." Men der er ingen forkerte eller rigtige måde at dekorere i den franske landstil, er dens mål at skabe et komfortabel, rustik charme mens du bruger møbler, der opretholder underspillet elegance. Husk på de fire centrale elementer af farver, lys, tekstur og skala når du sammensætte din værelser. Fransk landstil er mere af en holdning præget af individualitet i stedet for at bruge præcis dette element eller denne farve.

Instruktioner

•Anvend en blanding af møbler, der supplerer hinanden, men ikke nødvendigvis ikke stemmer overens. Udseendet skal være indbydende og komfortable sofaer og stole at tigge at blive udlignet i. Sæt stigen ryg stole med halm eller rush pladser i køkkenet. Display arm stole med fritliggende træ ben og arme med polstrede sæder og rygge i rigt tekstureret stoffer inden mødet.

Hæng og drapere stof i comfy teksturer og mønstre. Fransk landstil inkorporerer charmen af skræddersyede gardiner at pulje på gulvet med kvaster og slips-backs, at tynde forstår blondegardiner. Brug tekstiler i hele rummet, fra frodige duge i linned eller andre naturlige fibre til bølgende netting yndefuldt breder fra himmelsenge. Tekstiler kan endda bruges på væggene.

•Refresh din gamle ejendele ved at tilføje nye detaljer. Tilføje trim til din lampeskærme eller en ny frakke af maling til et bord eller en kommode. Blot udveksling af skuffen trækker for dem du afhente i en antik butik eller loppemarked kan hjælpe pull sammen din egen franske landstil. Det handler om uhøjtidelig samlinger, at fremmaner en gammeldags føler og en følelse af self historie.

•Influence stemningen i din værelser med farve. Franskmændene elsker farver, mens amerikanerne har en tendens til at favorisere en monokromatisk palet. I Provence gøre varm og jordagtige farver som koraller og ochers et rum føler ligesom middelhavssolen. Kølige farver af grønne og blå er beroligende. For at opdage, hvilke farver du finde beroligende, tage et kig på din garderobe. Selv hvis du er en smule genert om farve, bør du kunne få en fornemmelse for hvad nuancer gør du føler dig tryg og sammensætte en palet derfra.

•Den din plads i overensstemmelse med naturligt lys og humør. Undgå spor belysning, da det kan se skurrende og nådesløs. Gøre brug af mørke farver for værelser, der skal bruges i aften med kunstigt lys, sconces og stearinlys. En lys farve vil bringe liv til et værelse med naturligt lys. Lysekroner er en fransk korte og kan findes stilarter der spænder fra elegant til rustik. Gulv lamper, tabel lamper og stearinlys er alle måder at bringe den franske land stemning ind i dit hjem.

•Layer teksturer og mønstre til at oprette interessante dybde. Fransk land stil lag nedefra og op. Start med interessante løvtræ, fliser eller sten, derefter tilføje en overdådige tæppe eller en lavet af naturlige siv til at bringe interesse til gulvet. Vægge kan har en troweled tekstur med en glasur eller dækkes med en mønstret tapet, eller endda polstring--denne fungerer især godt, hvis væggen er behæftet med fejl eller sat på en ulige vinkel. Tanken er for plads til at se komfortable og indbydende, fyldt med velplanlagt ud smykker, møbler, farver og teksturer, som er en forlængelse af dig selv og din livsstil.

•Integrér skaleres dristigt møbler og detaljer med en følelse af balance i stedet for symmetri. Franske herregårde engang afholdt grand stykker af møbler, der gav dybde til værelserne og blev opvejet af omfanget af tilbehør. Frynser på en pude kan fordobles, arvestykke armoire kan tage op en stor mængde af soveværelse gulvet, men det er afbalanceret med en solid sengeramme. Nøglen til at skalere er at bruge charme i prikken over i'et.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com