At lave et badeværelse flise-Top forfængelighed

September 12

At lave et badeværelse flise-Top forfængelighed

Mange badeværelse forfængelighed toppe er lavet af dateret laminat. Installere en flise top forfængelighed i dit badeværelse er en fantastisk måde at erstatte din dateret laminat med en funktionel og classy alternativ. Du installerer flise ovenpå din forfængelighed er rimeligt billigt og kan normalt være færdige på blot en weekend.

Instruktioner

•Klippe 2 af 4 board i små 2 tommer blokke med en miter så. Anvende trælim til blokke og skrue dem på plads inde i forfængelighed. Sørg for at vedhæfte blokke i et sted, der ikke vil være synlige udefra.

•Measure toppen af badeværelse forfængelighed. Overføre målinger til 3/4-inch-ark af krydsfiner. Tilføje 1 tommer til hver side af vasken, der vil udhæng. Skær arket krydsfiner til den rigtige størrelse med en rundsav. Når det er den rigtige størrelse, skrue krydsfiner i blokke på indersiden af kabinettet.

•Staple tar papir til toppen af krydsfiner base med en korte pistol. Tar papir vil fungere som imprægnering bør enhver vand komme igennem flisen og cement backer board.

•Measure og skåret ud 1/4-inch cement backer bestyrelsen til at passe på toppen af tjære papir. Du bør kunne bruge de samme mål, som du brugte til krydsfiner base. Skrue backer bestyrelsen på plads med en skruetrækker og udvendige grade skruer.

•Trace skabelon af vask på toppen af cement backer board. Bore et lille hul et sted i bestyrelsen og derefter bruge en jig så for at skære resten af skabelonen vasken.

•Tør passer fliser på toppen af cement backer board. Placere flise afstandsstykker mellem hver flise. Justere fliser på toppen af bestyrelsens backer, indtil du finder et layout, der ser godt ud og minimerer nedskæringer til fliser. Markere backer bord, så du ved hvor man kan begynde at lægge fliser. Fjerne fliser og afstandsstykker.

•Spread tynd sæt mørtel på backer brættet med et hakket murske. Placere brikkerne på toppen af mørtel, indtil du har dækket hele vanity top. En diamant klinge flise så kan bruges til at skære fliser til størrelse, hvor det er nødvendigt. Afvente mørtlen til tørre natten over.

•Grout vanity top med injektionsmørtel og en gummi fuger float. Når hele vanity top har været injicerede, skal du bruge en injektionsmørtel svamp til at fjerne overskydende fugemasse oppefra og forfængelighed. Lad injektionsmørtel tørre fuldstændigt.

•Installer vasken og hane ifølge producentens anvisninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com