At omdanne et overdækket dæk til en havestue

October 30

At omdanne et overdækket dæk til en havestue

Dreje en overdækket dæk i en vinterhave er et stort projekt, som du ikke kan udføre alene. Før du gør enhver bygning eller ombygning på din ejendom, du har brug for ekspertrådgivning og eventuelle tilladelser, der kræves ved lov i dit lokalområde. Det er en masse hårdt arbejde, men du vil være i stand til at nyde din vinterhave året rundt, mens dæk er koldt og ubehageligt gennem vinteren. Konverter dine dæk rigtigt starter fra begyndelsen af projektet og undgå kostbare fejl senere.

Instruktioner

•Kontakt en professionel arkitekt eller entreprenør før du starter. Ikke alle dæk er egnet til vinterhave konvertering. Du vil også være sikker på dit tag og fundament er stærk nok til at støtte projektet.

•Tag målinger af rummet. Registrere højde, bredde og dybde af hele pladsen og den aktuelle størrelse på dækket gelænder og døråbninger.

•Tag billeder af rummet fra flere vinkler ved hjælp af et digitalt kamera eller kamera foretage en opringning.

•Meet med en professionel ordfører eller arkitekt at have planer udarbejdes for din vinterhave. Professionelt har brug for målinger og billeder du tog af rummet, og kan bede om at komme til din ejendom til at indhente yderligere oplysninger. I nogle amter og kommuner, skal du indsende professionel tegninger for at indhente en tilladelse.

•Tilføj de færdige planer og en skriftlig beskrivelse af projekt til Amt eller kommunale bygning afdelingen. Start ikke noget arbejde, indtil din planer er godkendt og du modtager en tilladelse. Hvis du starter job uden en tilladelse, hvor en er påkrævet, du bryde loven.

•Purchase alle vinduer, døre og materialer du har brug for projektet. En liste over nødvendige materialer kan være inkluderet med projektplaner leveret af en professionel entreprenør.

•Hire entreprenører, eller spørge din entreprenør til leje underleverandører, installere ramme, gips, vinduer og døre, eller installere disse varer, selv hvis du er dygtige i denne type arbejde.

•Lay gulve eller tæpper som ønsket. Sted sub gulvet først, derefter installere gulvbrædderne eller stykker af laminat, eller rulle et tæppe ud over området. Leje en professionel til at installere gulvbelægning, hvis du ikke er sikker på du kan gøre det uden at gøre kostbare fejl.

•Paint vægge med primer bruger maling rullerne, og tillade primer til tørre i 24-48 timer før du anvender maling eller tapet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com