At skabe en hus-plantegning

August 15

At skabe en hus-plantegning

Med bare et målebånd, kan du oprette en plantegning af dit hus. Plantegninger Vis et værelse som set fra oven. Disse planer er nyttige til at vise den samlede størrelse af hvert værelse, dens form og layout og relationerne mellem tilstødende værelser. Først at oprette et udkast til planen gør det muligt for dig at fokusere på måling og registrering af størrelserne på hvert værelse, og du kan derefter beslutte, hvordan man producerer skala plan, enten i hånden på kvadreret papir eller ved hjælp af computersoftware.

Instruktioner

•Draw form af din stueetagen af dit hus på papir. Mål bredde og længde af ydersiden af dit hus. Dette giver dig dit hus fodaftryk. Skrive målingerne på plan langs hver linje, som du har tegnet. Bemærk, at lige nu, du laver et groft tegning, der er ikke ligefrem til skala.

•Draw formen på din stue gulvet på et separat stykke papir. Måle vægge i rummet og nedskrive deres længder på den relevante linje i diagrammet. Måle, hvor bred hver vindue er og langt det er i hjørnet af lokalet. Markere vinduet på planen ved hjælp af en tung linje i den passende sted på linjen væg. Markere positionen og størrelsen af nogen døre i stuen også i en tung linje. Mærke planen som "stue". Gentag dette for din spisestue og soveværelser, mærkning hvert udkast til plan korrekt. Soveværelserne, markere nogen indbyggede skabe på planen.

•Draw form af dit køkken gulv på et separat stykke papir. Måle længder af væggene og skrive disse tal på planen. Tegn i positionen og størrelsen af vinduer og døre. Måle bredder af komfuret, fryser, opvaskemaskine og eventuelle andre køkkenmaskiner og kabinetter og deres placering i køkkenet. Tegn disse på planen i sort pen som rektangler i de relevante steder. Mærke planen. Gentag dette for din badeværelser, der angiver størrelsen og placeringen af Badeværelse Kampprogram.

•Brug din udkast til plan af husets fodaftryk at beregne skala som at tegne planen på millimeterpapir. Start med et kvadrat equaling 1 fod, og justere det, så din plan vil tage det meste af millimeterpapir. Skrive skalaen på bunden af millimeterpapir.

•Separat udkast til planer ifølge hvilken historie af huset hver er på. Arrangere planerne for hver historie i den rækkefølge, der afspejler design på dit hus.

•Overførsel udkast til planer for stueetagen værelser til millimeterpapir, være opmærksom på skalaen. Skriv alle de målinger, du har taget. Brug en blyant, hvis du er nødt til at slette en linje. Mark i det placering og bredden af trappen, og om de går ovenpå eller nedenunder. Indskrive plan at sikre, at du ikke har forladt noget ud og hele rummet er tegnede sig for. Gentag dette for hver historie af dit hus. Sikre at trappe placering linjer på hver plan.

•Tag passende historien skala planen tilbage til hvert værelse. Måle placeringen af de elektriske stikkontakter langs hver væg og indtaste dem på det rigtige sted på planen ved at skrive et X på den linje, der repræsenterer mur. Det samme for alle overhead lys stativ, markerer sin position med en cirkel i et passende sted i rummet.

Tips & advarsler

  • Følg udarbejde konventioner på skala planen ved at tegne to parallelle linjer for at repræsentere en væg.
  • Brug et program til at tegne din skala plan i stedet for ved hjælp af millimeterpapir.
  • Udvide din plantegning af mærkning i størrelse og placering af dine møbler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com