At skære en 52 graders vinkel på en tabel Saw

June 5

At skære en 52 graders vinkel på en tabel Saw

Din bordrundsav kan rip eller cross-cut tømmer på en bred vifte af vinkler ved blot at vippe klingen eller ændre vinklen af gering måle. Lejlighedsvis, skal en vinkel skæres der overstiger tilt række den savklinge. I disse tilfælde, gøre lidt matematik giver dig mulighed at finde ud af hvad en supplerende vinkel er til det, du ønsker at skære. Denne vinkel, sammen med omhyggelig planlægning om orientering af dit bord, giver dig mulighed at opnå målet vinkel på din arbejdsemnet.

Instruktioner

RIP skæring

•VIP blad på saven til 38 grader. Hvis måleren på din sav ikke har nok detaljer til at angive denne vinkel præcist, bruge en vinkelmåler til at angive tilt.

Låse blade i stilling og sæt den ordentlig højde for tømmer skal skæres. Klingen skal ikke være større end 1/8-inch ovenfor tykkelsen af træ.

•RIP tømmer affald kant mod hegnet. Stykke nærmeste hegnet vil have et 38 graders vinkel men stykket tømmer, der går til venstre vil have den supplerende 52-graders vinkel.

Cross skæring

•Indstil gering gauge i dens rille og indstille vinkel på 90 grader. Test i bestyrelsen for at sikre, at det er smalle nok til at være sikkert skære på tabel saw uden at skubbe gauge ud af bordet.

•Indstil vinklen på gering gauge til 52 grader.

•Hold bestyrelsen sikkert mod gering måle hegn og gøre cut.

Tips & advarsler

  • Komplementære vinkler er et nyttigt koncept til brug hvor et snit skal foretages der synes at være hævet over den vinkel af dine værktøjer. Hvis en vinkel overstiger vifte af værktøjet, trække denne vinkel fra 90 grader for at få den supplerende måling. Husk at supplerende vinklen (dvs. den, der er mindre end den tilladte vinkel) vil være i hegnet side af snittet. Planlægge din nedskæringer omhyggeligt for at undgå at spilde tømmer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com