At vælge den rigtige farve udvendig maling

February 26

Dine muligheder for den udvendige farve af dit hjem bør kun være begrænset af din fantasi, men i virkeligheden, hus farver svarer til en forholdsvis smal palet af acceptable farver. Når du vælger en udvendige hus farve, bør det forbedre designstil i dit hjem og supplere dens omgivelser, herunder huse af dine naboer.

Supplere dit hjem stil

Traditionelt indrettede hjem som colonials og hollandske colonials ser tiltalende når malet i traditionelle farver. Ingen farve er mere accepteret for den traditionelle hjem end hvid. Langt fra begrænsning er hvid udvendige farve et tomt lærred, kan du tilpasse med trim accenter samt landskabspleje.

Historiske huse som victorianere og Dansk Tudors har strenge regler for farvevalg. Tudors har kun to acceptable udvendige maling farver. "Tudor Red," en rig oxblood farve, og "Tudor creme," er de eneste farver til brug når du maler clapboard trim eller garage døre, accent af røde mursten grundlaget for mest Tudor huse.

Victorianske huse kan have så mange som fire eller fem supplerende udvendige farver. En historisk samfund i dit område kan muligvis hjælpe med at afgøre historisk korrekte udvendige farver for ældre huse. Der er specialister, der kan hjælpe dig med at bestemme hensigtsmæssige farver blandt dem, der anvendes i den oprindelige historiske hjem.

Sommerhus stil hjem som Cape torsk har mest fleksibilitet med hensyn til udvendige farve brug. Deres kompakte størrelse egner sig til både dybe farver som røde, grønne og blå samt glade farver i pasteller i gul, pink, endda orange. Selvfølgelig, hvid er altid lige for et sommerhus stil hus.

Ranch huse og samtidige herunder split niveauer få arkitektoniske tilstedeværelse, når stærke farver anvendes som primære fundament farver. Prøv navy blå, chokolade brun eller dyb nuancer af beige.

Slip din kreativitet i dit valg af markeringsfarver--aubergine, fuchsia, emerald og elektrisk blå--på posten og garage døre, vindue trim, tag soffits og unikke strukturelle egenskaber. Pulserende farver anvendes solo eller i kombination kan bringe individualitet og personlighed til endnu et hvidt hus.

Være naboskab med farve

Hvor du bor ofte afgør, hvad der er acceptabelt og passende for udvendige hus farve. Huse i varmere dele af landet som Californien og Florida er ofte malet i lettere, lysere farver. Hjem i sydvest afspejle farverne i ørkenen--bleget knogle hvid eller opholdssted brun, accent med nuancer af blå som den turkis sten fundet i Mexico. Boliger i skovområder supplere natur i skoven greens, dybe blues og nuancer af rødt. Seaside boliger forventes næsten at være lyseblå og hvid farve.

Endelig husk dine naboer er nødt til at se på dit hus udvendig farve endnu mere end du, så vælg en farve, der blander og forbedrer det overordnede udseende af din street og nabolaget.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com