At vælge en god farve til din hoveddør

March 7

At vælge en god farve til din hoveddør

Foran døren til dit hjem er en af de første erklæringer, du foretager af gæster og forbipasserende. At vælge en farve, der øger dit hjems stemning og indretning vil forbedre dit hjems udseende og maksimere dine chancer for at sælge det, når tid kommer.

Andre udvendige farver

Du bør overveje farverne i dit hjems skodder, garageport, helvedesild og eksteriør, når de beslutter farven på din hoveddør. Sørg for at døren farver du overvejer ikke i konflikt med nogen af de vigtigste elementer i dit hjem, så kig for subtile nuancer du gerne understrege med farven på din hoveddør.

Bedste og værste farver

Ifølge webstedet kreative koncepter og kontraherende afslørede en undersøgelse foretaget i 2009 af Co-operative Bank boliglån, at købere foretrækker huse med hvide, røde, blå, grønne eller brune døre. De fleste købere følte, at pink, orange, lilla, grå og gul døre tage væk fra en home skønhed.

Personlighed

Farven på din dør vil afspejle en stor del af personlighed af dit hjem. Forskellige nuancer af grøn og rød til at skabe en indbydende atmosfære, mens sort og andre mørke farver har tendens til at oprette en formel (selvom undertiden koldt) udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com