At vælge væg maling farver

April 22

At vælge væg maling er et område, hvor mange mennesker let forvirrede og frustrerede. Der er så mange farver at vælge imellem og maling butik prøver er så små. Hvordan kan du vide som én vil ser rigtigt, når det er faktisk på din væg? Når du lærer hvilke faktorer at overveje, kan du føle sig mere trygge i at finde netop den rigtige maling farve til dit hjem.

Beliggenhed

Typen værelse du maler---en offentlig eller privat rum---bør være en vigtig faktor i at vælge vægfarven. Overveje den stemning, som du forsøger at oprette og vælge en maling farve, der fremkalder humør. Privat rum såsom børns soveværelser og legeområder er muligheder for at være mere modige med farve. Tage farve stikord fra legetøj, tegneseriefigurer og sengetøj tekstiler.

De fleste mennesker ønsker deres master soveværelser og bad til at føle sig rolig og spa-lignende, et sted at komme væk fra stress. Blød, beroligende farver som tåget blues, greens og grays skaber fred og ro i disse rum, som normalt er beregnet til afslapning og foryngelse.

Formelle rum har tendens til at opfordre til mere klassisk valg i væggen farve. Neutrale fungerer godt i disse områder, og når der er en væg med en pejs eller smukke arkitektoniske detaljer, en stærkere accent farve er et godt valg til at spille op denne funktion og gøre det et brændpunkt i rummet.

Koordinere

En nem måde at finde den rigtige maling farve til ethvert rum er at hente inspiration fra tekstiler og kunst allerede i rummet. Tage en sofa pude med til maling butikken, så kan du nemt finde en neutral, der vil arbejde med det. Vælg en accent maling ved at matche en farve i puden og du lige har oprettet en brugbar farveskemaet til hele rummet.

En vigtig faktor til at overveje, når udvælgelsen maling farve er, hvordan hvert værelse relaterer til resten af huset. En sammenhængende følelse, holde en enkelt neutral farve i hele hjemmet. At have en anden fed farve fra rum til rum vil forårsage dit hjem at føle usammenhængende og unaturlige.

Eksperimentere med farve

Næsten alle større maling fabrikanten har en hjemmeside med farve-værktøjer, der tillader brugere at prøve forskellige væg farver i virtuelle rum. Dette er en fantastisk måde at se, hvilke farver du kan lide og få en idé om, hvordan de ser ud på væggen. Du kan typisk Bestil farveprøver, der er større end hvad der er tilgængeligt på hjem forbedring butikker.

Nogle maling butikker sælger små prøver af maling, der tillader dig at afprøve farver på et lille område, før du forpligter dig til maleri en hel væg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com