Atrazin som et herbicid

October 24

Atrazin som et herbicid

Atrazin er brugt rundt om i verden som et herbicid for mange forskellige typer af afgrøder. Selv om det har vist sig meget effektiv, har undersøgelser også knyttet kemiske til visse typer af miljøproblemer, herunder forurening og seksuelle udvikling hos dyr som frøer. I nogle lande er atrazin forbydes anvendelse som et herbicid.

Definition

Atrazin bruges typisk i løsninger med omkring 40 procent aktive ingredienser, som typisk bliver sprøjtet på afgrøderne. Som et herbicid, er kemiske designet til at dræbe specifikke typer af planter, især skadelige ukrudt, der kan kvæle ud afgrøder. Kemikaliet er selektiv, så det ikke skader visse typer af afgrøder, men dræber ukrudt som Bredbladet, Opret amarant, cocklebur og fløjl blad, blandt andre.

Bruges med planter

Atrazin er populære i hele verden, fordi det påvirker så mange forskellige typer af afgrøder uden at beskadige dem. I USA bruges det oftest på majs og sojabønner. I flere tropiske eller varmere områder, er kemiske anvendt på sukkerrør, macadamia træer og ananas. Det kan også bruges i skove, såsom fyrreskove, for at tilskynde sund trævækst og overdrev, der kan være kontamineret af ukrudt. Sunde planter typisk absorbere og neutralisere kemiske, før det kan skade dem.

Proces

Atrazin er populær som et herbicid, fordi det er for det meste ugiftige til dyr (selv når absorberet i store mængder kan stadig forårsage problemer). De forbindelser, der anvendes i ukrudtsmidlet målrette ukrudt og afbryde deres fotosyntese processer. Dyr må ikke bruge fotosyntese, men planter har brug for det til at producere energi, og når forgiftet af kemikaliet ukrudtet kan ikke skabe energi selv i sollys. De visne og derefter dør, efterlader afgrøder til at vokse.

Toksicitet

Højeste MCL eller maksimale toksicitet niveau, for atrazin i USA er besluttet af EPA. I øjeblikket er det på 3 milliardtedele. Hvis ofte indtages eller absorberet på højere niveauer, kan det forårsage hjerte og lunge overbelastning, hypotension, muskelkramper, adrenal degeneration og andre alvorlige problemer.

Forurening

Nogle lande har begrænset anvendelse af atrazin eller forbudt det fordi det varer lang tid før udarter sig og er ikke let absorberes af jord. Dette betyder, at den kemiske sammensatte varer omkring 60 til 100 dage og har en tendens til at sive ind i godt vand eller undertiden grundvand, hvor det kan udgøre miljøtrusler. Atrazin ikke blandet eller anvendes inden for 50 fødder med et brønd for at forhindre dette problem i USA.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com