Attic Fan Guide

October 17

Hvis dit loft kvælende og bidrager til højere utility regninger, er et loft fan en mulighed for at afhjælpe problemet. Attic fans er særlig ventilatorer installeret i loftet området. De reducere temperaturen i loftet, som igen giver mange fordele for hjemmet generelt. Som med ethvert hjem forbedring projekt, der er fordele og ulemper til loftet fans, så overveje alle fakta.

Typer

Der er to hovedtyper af loftet fans: loft ventilatorer og hele huset loftet fans. De begge har til formål at afkøle hjem men nå det på forskellige måder. Loftet ventilation fan trækker varm luft ud af loftet. Dette sænker loftet, holder værelser nedenunder køler samlede temperatur. Hele huset loftsrum blæser trækker den varme luft ud af hjemmet og erstatter det med køligere luft udefra. Attic fans operere med brugen af en termostat så de vender og slukkes automatisk, når det er nødvendigt. Du kan også finde loft fan modeller med Humidistater, der hjælper med at kontrollere fugt på loftet.

Installation

Attic fans er installeret i en af to måder: i taget eller på siden af hjemmet på en gavl. Fans installeret i taget er monteret på en blinkende materiale, som du rullesten rundt når blæseren er installeret. En kvist fan betød for en gavl kan blot erstatte en eksisterende gavl udluftning, hvis du har en. Hvis du ikke ønsker at håndtere installationen selv, kan en kontrahent eller en handyman installere den.

Fordele og ulemper

Køligere temperaturer i loftet og den levende rum i hjemmet er de indlysende mål i installere fans. Hvis loftet er køligere, bliver resten af hjemmet også. At have en køligere loftet i løbet af sommeren undertiden forlænge hjælper med at levetiden af din helvedesild ved at reducere temperaturen nedenunder dem. Fans også ventilere på loftet, som hjælper med fugt niveauer og kan forhindre is dæmninger i vinteren.

Attic fans har potentielle ulemper. Da de kræver elektricitet, plejer du helt fjerne køling omkostninger. Fans suge luften ud af loftet, som skal erstattes med andre luft. Dette kommer typisk fra inde i hjemmet. Hvis du kører klimaanlægget, mens loftet blæseren kører, kan du miste din aircondition luft gennem ventilatoren. Der er også en chance for, at blæseren vil trække luft tilbage ind i hjemmet gennem skorsten eller varmt vand opvarmningsanlægget aftræksrør. Dette kan resultere i roeggassen bliver suget tilbage ind i hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com