Attic Fan installationsinstruktioner

May 27

Attic Fan installationsinstruktioner

Attic fans er vant til at udskille overskydende varme eller kolde væk fra dit hjem. På samme tid, de lufte frisk luft ind i dit hjem og hjælpe til at opretholde en renere og mere åndbar atmosfære. Attic fans er installeret på forskellige steder baseret på typen af loftet og tagdækning du har. For eksempel, kan ventilatoren monteres i en gavl udskæring, mur af huset eller taget, selv hvis ingen anden løsning findes. Du installerer dit eget loftsrum udstødning fan kræver et sæt grundlæggende gør det selv-færdigheder og nogle dagligdags funktioner.

Instruktioner

•Drej off loftsrum fan power linje circuit breaker. Køre en strømledning fra nærmeste samledåsen til din loft fan installationsplacering. Check med lokale bygningsreglementer, og med specifikationerne for din særlige fan model til at sikre, at den rette strømstyrke der leveres i den korrekte måde. Brug din skrue pistol og gipsvæg skruer til at installere en samledåse til en lodret stud et par fødder væk fra din fan placering.

•Sæt din loft fan lukkertid på loftet væggen hvor du planlægger at montere den. Hvis du har nogen eksisterende loftsrum ventilationskanaler, placere fan i en af disse åbninger til at undgå at skære flere huller. Spore omkredsen af lukkeren på væggen med din blyant. Brug din målebånd og lige kant til at gøre en anden blyant linje omkring 5/8 tommer inde først på alle sider.

•Kontrollér et hul i det ene hjørne af blyant linje ved hjælp af en boremaskine, og skær langs indre linje hele vejen rundt med en stiksav. Fjerne panelet. Placer lukkeren ind i de hul du har skåret for det, og bruge dit niveau til at kontrollere, at det er plumb på toppen og på siderne.

•Fasten lukker til loftet væggen ved hjælp af en skrue pistol og de skruer, der leveres af producenten af din lukkeren. Påfør en perle af caulk rundt i hele kanten af lukkeren og lad det tørre ifølge producentens anvisninger.

•Measure og skær to længder af 2 x 4 tommer tømmer til bygge bro over kløften mellem knopperne på hver side af din lukkeren placering. Brug din hammer og søm til fastgørelse 2 af 4s på plads ved at køre søm igennem den udvendige kant af hver stud, og i enderne af de udskårne stykker. Disse understøtter vil tjene på rammerne for din loft fan mount. Hvis der er en eksisterende ramme omkring din lukkeren åbning, bruge dette. Hvis den eksisterende ramme skulle fjernes, så du kan gøre lukkeren åbning, geninstallere det ifølge det nye layout.

•Hold dit loft fan foran den vandrette 2 af 4s du har installeret, så fan monteringsbeslag Juster med træ. Brug din skrue pistol og monteringsskruer forudsat for at fastgøre fan på træet.

•Monter termostat junction boks til den lodrette stud under din fan ved hjælp af en skrue pistol. Forlænge ledninger fra din elektriske samledåsen til boksen termostat og forbinde ledninger efter fabrikantens anvisninger.

•Drej på afbryderknappen og test fan. Indstil termostaten ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Du kan kræve en større eller kraftigere røgsuger, end du tror at effektivt cool og lufte din loft rum. Da det er udsat for direkte sollys for hele dagen i de varmere måneder, udstråle din tagdækning overflade, og loftet under det høje niveauer af varme.
  • Attic fans er tilgængelige i kabelforbundet versioner, der kan forbindes til timere eller termostater, så de ikke løber hele tiden, og deres virkninger kan bevares for tidspunkter på dagen de mest nødvendige. Fans er også tilgængelige i solar powered versioner der kræver ingen ledninger og der kan spare dig en betydelig mængde på din magt regningen.
  • Dit loft fan vil klare sig bedre hvis der er en serie af etageadskillelsen ventilationskanaler i din tagkonstruktion. Disse ventilationskanaler tillade fan til at trække i udeluft og oprette en cyklus, der handler dårlig luft til gode.
  • Aldrig installere eller ellers arbejder på en elektrisk loftsrum fan, der er forbundet til en levende elektriske strømkilde. Elektrisk strøm kan forårsage alvorlig skade og dødsfald.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com