Attic Fan instruktioner

May 25

Attic fans er en glimrende måde at reducere el-udgifter og cool et hjem. Varme naturligt stiger, forårsager en ophobning af varm luft på loftet af et hjem. Af indeholder opvarmet luft i en kvist, skal klimaanlægget arbejde hårdere for at afkøle hjem. Udnytte en loft fan kan reducere belastningen på et kølesystem, reducere køling omkostninger med op til 30 procent og forlænge levetiden på taget. Attic fans cirkulere og oprette luftstrømmen i loftet, til at flytte og cool den opvarmede luft. Der er et par vigtige skridt du skal følge, når du bruger et loft fan.

Instruktioner

•Evaluate loft fan at sikre, at det er stort nok til dit space. Beregningen for ordentlig loft fan volumen er at formere loftsrum volumen ved 10 og derefter dividere med 60. Løsningen er den krævede strømningshastighed for et loft fan. Sammenlign løsning til producentens specifikationer af loft fan til at bestemme, hvis ventilatoren ordentligt kan ventilere området.

•Kontrollér, at ordentlig ventilation eksisterer for at tillade luftstrøm ind i loftsrum rum. Etageadskillelsen ventilationskanaler eller spær ventilationskanaler skal i loftsrum rum giver frisk luft at komme ind på loftet. Hvis ingen ventilationsåbninger er til stede, vil loft fan trække kold luft fra hjemmet.

•Undersøg enhver etageadskillelsen eller spær ventilationskanaler i hjemmet til at sikre, at de ikke er blokeret eller tilstoppet. Blokerede etageadskillelsen ventilationskanaler forbyder frisk luft ind i loftsrum rum, og forårsage en loft fan til at trække afkølet luft fra huset. Dette vil øge køling omkostninger og lavere effektiviteten af et klimaanlæg.

•Drej ud og inspicere loft fan, hvis nogen støj, slibning, skrigende eller knirkende opstår. Attic fans, når du kører ordentligt, skaber ikke støj. Hvis lyde opstår, er det tegn på, et problem, der eksisterer og fan kunne kræver vedligeholdelse. Kører et loft fan, der kræver vedligeholdelse kunne brænde op motoren i fan, mindske fan's produktivitet og skade turbineblade.

•Undersøg temperaturindstilling på loftet, der starter automatisk ventilatoren. De fleste loftet fans fungerer ved at udnytte en temperaturmåler for at bestemme temperaturen i rummet. Når temperaturen stiger over indstillingerne for fan, tændes blæseren. Indstillingen accepteres er 100 grader. Indstilling af temperatur gauge for højt eller lavt kan reducere effektiviteten af loft fan.

Tips & advarsler

  • Inspicere loft fan årligt, og Udfør rutinemæssig vedligeholdelse, herunder rengøring af knive og smøre motoren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com