Attic Fold-Down dør isolering løsninger

April 6

Attic Fold-Down dør isolering løsninger

Isolerende dit loft er en vigtig del af forsegling dit hjem og holde din opvarmning og køling omkostninger til et minimum. Folde loftsrum døre, som omfatter grundlæggende luger og pull-down trapper, give flere steder for luft til at flytte mellem din bolig og dit loft. Heldigvis er der også flere effektive måder at løse dette problem.

Isoleringsplader

Isoleringsplader, der sidder på toppen af en kvist fold-down dør er blandt de enkleste måder at løse problemet med luft lækage. Disse paneler kan bestå af letvægts stift skum, cellulose batting klemt mellem lag af papir eller strålende adskillelse isolering lagen. Uanset hvilken materiale, du vælger, panelet hviler på toppen af åbningen og skal løftes ud af den måde, før du indtaster dit loft gennem døren.

Forsegling huller

Afhængigt af fold-down dør i loftet du har installeret kan huller omkring rammen og støbning, der omgiver åbningen i dit loft være den primære kilde til luft lækager. For at løse dette problem, kan du forsegle huller fra inde i loftet. Udvide spray skumisolering skaber en barriere omkring døren åbner, tegner sig for sjusket installation og huller, der udvikler sig over tid som træ krymper og mellemlinerne fra udsættelse for fugt og temperatur ændringer.

Termisk Caps

En termisk cap er en specialitet løsning til at isolere et loftsrum døren. Denne type produkt ligner et telt, der står over loftsrum døren. Det bruger flere tynde lag af materiale til at omdirigere stigende varmen tilbage i dit hjem. Termisk telte montere på kvist etage og åbne ved hjælp af lynlåse, så loftet adgangen nem. Som med en skum panel, kompenserer en kvist telt for manglen isolering direkte over loftsrum døren.

Indvirkning

Isolerende dit loft fold-down dør øger termisk lagring i dit hjem. Det betyder, at vinteren varm luft fra din ovn undslipper til loftet mere langsomt at reducere behovet for at køre din ovn. Om sommeren varmer varm luft på loftet din bolig mere langsomt, hvilket betyder, at din airconditionanlægget kører sjældnere og forbruger mindre strøm. Foruden besparelse på husholdningernes regninger, hjælper forbedret loft isolering også miljøet ved at reducere samlede energiforbrug. Din bedste mulighed for at isolere et loftsrum døren kan omfatte en kombination af løsninger, som forsegling huller omkring åbningen og installation af et termisk telt eller skum panel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com