Attic gulvbelægning optioner

August 17

Hvis dit loft ikke har et gulv eller gamle er beskadiget, kan du installerer et nyt gulv give dig nogle ekstra lagerplads. Før du installerer Gulvbelægning i dit loft, det er vigtigt at sørge for alle bjælker og spær er stabil. Undersøge området forsigtigt med en anden person at undgå gulvbelægning stabilitetsproblemer senere, når dine ting er på plads.

Krydsfiner

En af de mest populære og billige muligheder for loftet Gulvbelægning er krydsfiner. Du kan købe standard fire af otte plader af krydsfiner fra din lokale hjem forbedring butik. Derefter blot bære ark ind i dit loft, lægge dem på gulvet og søm dem ned. Hvis krydsfiner plader er for stor til indtastningen loftsrum, skær dem i mindre stykker, før du tager dem ind i dit loft, men sørg for, at arkene er stadig stor nok til at spænde bjælker og spær, så du har en plads til at negle dem.

Træ planker

Hvis du planlægger at bruge din loftsrum rum som et beboelsesrum eller du bare vil have noget tykkere, kan du prøve at bruge træ planker til at danne dit loftsrum gulv. En billig løsning, at bruge fyrretræ træ planker. En blødere træ, pine kan chip; så det er bedst for lagerplads. For en mere robust funktion, tænke på ved hjælp af bambus. En stærk træ, bambus er et populært valg for enhver gulvet i hele huset i dag. Prøv bambus i rum du planlægger at bruge som en loftet soveværelse eller andre nytteareal.

Gulvbrædder

Hvis du er på udkig efter noget hurtigt og holdbart, kan gulvbelægning paneler eller et gulv system, som den fra Attic Dek, være hvad du ønsker. Lavet af plastik, kræver gulvbelægning paneler ingen skæring eller måling og enkle klik og lås sammen, på plads. Sikre paneler på plads ved at skrue de skruer, forsynet med paneler, i loftet bjælker gennem panelet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com