Attic soveværelse ideer til en pige

July 7

Attic soveværelser kan være vanskeligt at dekorere på grund af deres skrånende lofter. Mørke farver vil gøre rummet synes lille og klaustrofobisk, men neutrale farver kan virke kedeligt at en ung pige. Nøglen til udsmykning et loftet soveværelse er balance. Bruge en kombination af lyse og neutrale farver, der kan lide din datter, og inddrage hende i valg af møbler og tilbehør.

Farver

Male tre vægge hvid eller creme til at gøre i soveværelset, ser større. Brug en lys farve på den fjerde væg til at oprette et kontaktpunkt, som pink, lilla eller gul. Male gulvet og loftet hvide, således at de afspejler lys kommer ind fra vinduet. Du kan bruge wall stickers til at tilføje nogle ekstra interesse og farve til rummet, og disse kan skrælles og udskiftes hvis du datter voxer dem.

Møbler

Brug multi-funktion møbler, der hjælper med at maksimere plads. Bruge et skrivebord, der fordobler som en kommode, med små skuffer til at opbevare hjemmearbejde, makeup eller tøj. Køjesenge øge gulvplads og fungerer godt i loftværelser, men du måske ikke har tilstrækkelig kapacitet til at rumme en. Placer i sengen ved siden af vinduet, så det skaber et brændpunkt. Undgå store møbler, hvis kvistværelse er især små, fordi det vil se uforholdsmæssig i rummet. Position vigtigste stykker af møbler mod væggen, under hældningen på loftet, så det ikke optager gulvplads i midten af rummet. Vælge møbler, der er fremstillet af en lys farvet træ, som eg, eller male eksisterende møbler hvide at hjælpe rummet synes lys og luftig.

Opbevaring

Holde lille loftsrum soveværelser pænt, fordi de let kan blive rodet. Bruge rummet under sengen for at holde opbevaringskasser. Bruge lagring kurve til at holde bøger, makeup og sko i. Et skab arrangør vil hjælpe dig med at maksimere skabsplads, og du kan bruge kroge på væggen til at hænge tasker og frakker fra.

Tilbehør

Brug blinds eller gardiner, der matcher farven på din funktion mur. Undgå store lamper, at henlede opmærksomheden på loftet, fordi de kan gøre det synes mindre. Bruge forsænket lys, og placere en dekorativ lampe på skrivebord for læsning. Accessorize væggene med indrammede fotos af din datters venner og familie, og forlade rummet for hende at hænge plakater. Tilføje et ekstra stænk af farve ved hjælp af et tæppe, og holde sengetøj mønstre små og i andelen med rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com