Attic soveværelse idéer

February 21

Attic soveværelse idéer

En kvist kan give boligejerne store muligheder for at udvide deres beboelsesrum. En loftet soveværelse er en fantastisk måde at drage fordel af et tomt loftsrum. Mens kviste volde mange problemer, vil at holde et par designprincipper i sind og en gratis, kreative tilgang bringe fordelene ved loftsrum rum. Design er en kunstneriske bestræbelse, så tænke over din komposition og lad din fantasi løs.

Særlige udfordringer

Der er to vigtige fordele ved at tænke før du går i gang. Først, er der ingen grund til at holde konsistens med stilen i resten af huset. Så medmindre konsistens er vigtigt for dig, viske tavlen ren og tænk kun om loftsrum rum. Andet, mens ulige vinkler og lave lofter udgør en udfordring, prøv at se dem som interessante arkitektoniske træk. Hvis du ikke kan, bare undgå disse funktioner, skal du bruge dem i dit design.

De to store og indlysende udfordringer at tænke er størrelse og den førnævnte ulige arkitektoniske elementer. Lad ikke disse udfordringer, udsætte dig selv. Studere den plads, lang og hård, og derefter tage fat på disse udfordringer.

Funktion

For et soveværelse er funktion måske den bedste måde at indstille et tema til din komposition. Tror fredelig, rolig og behagelig. Sengen kommer først i dit design planer; overveje alt andet ofres. Når du har overvejet brændpunkt (det sted, der trækker din opmærksomhed mest) og placeringen af sengen (og sengen kan være din brændpunkt), derefter overveje andre møbler. Hvad er den næste ting du mener er absolut nødvendigt? Arbejde det din konstruktion. Ikke bare holde tilføje i stykker selv. Overveje lever i varmt med hvert stykke, før du beslutter dig for hvad der ellers er "nødvendig." Husk: tror fredelig, rolig og behagelig. At gøre en stram plads endnu strammere vil ikke hjælpe din komposition. Mulighed for en masse vejrtrækning plads. Nogle tanker om andel vil hjælpe.

Andel

"Andel" refererer til meget plads en person føler, de har i et værelse. Overveje placeringen af hvert stykke i forhold til vægge, loft, og at hver anden brik. Hvad arrangement giver en fornemmelse af mere plads? Prøv et par enten på millimeterpapir (med rummet trukket i andelen) eller i den faktiske afstand. Spejle kan hjælpe skabe illusionen af plads samt blødgøre eller dække op uigennemførlige hjørner eller uattraktive funktioner. En stor, fuld længde spejl, lænede sig mod væggen kan gøre en masse for rummet.

Hvis du er handy, overveje at bygge brugerdefinerede stykker. Hylder eller sengelamper kan installeres nemt. Selv hvis ikke du er handy, er væg reoler nemme at installere. De kan spare plads, samt skabe interesse og sort.

Farve

Du ved måske allerede dette, men det er værd at gentage. Lyse farver skaber en følelse af plads. Hvis du ikke kan leve med en dejlig æggeskal hvid, overveje en lys blå eller grøn. Undgå farver, ophidser gerne rød, gul eller orange. Alle store farver; for et andet rum.

Stadig, male en væg med en behagelig, mørk farve kan faktisk hjælpe langs en følelse af plads. Dette er et fælles design trick, typisk udført med en beroligende brun eller rig grå.

Igen, dette er en kreativ indsats. Brainstorm for ideer. Hav det sjovt. Så få en god nats søvn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com