Audrey Hepburn værelse ideer

December 19

Audrey Hepburn døde i 1993, men stadig er elsket af mange for sin skønhed og elegance. Hun var en Hollywood skuespiller mest berømt for sin film i 1950erne og 1960 ' erne, det mest ikoniske væsen Breakfast at Tiffanys, som er stadig set og elsket i dag. Hendes glamour og raffinement gøre Audrey Hepburn ideelle inspiration til en klassiske, sofistikerede og stilfulde soveværelse design.

Farveskema

Bruge en sort / hvid farveskema til rummet til at skabe en enkel og elegant look. Dette farveskema også hentyder til sort og hvid film, der Audrey stirrede i under højdepunktet af sin karriere. Skabe en følelse af plads ved at bruge hvide vægge, og bruge den kontrastfyldte sort til at oprette en funktion mur. Du kan male væggen eller bruge et sofistikeret tapet mønster som jacquard, der tilføjer dybde og interesse i rummet.

Sengetøj og tæpper

Fortsætte den sorte og hvide tema med dit valg af strøelse og fastlægge et tæppe. Du kan tilføje antydninger af farve til disse elementer, hvis du ønsker at bryde op rummets skarpe kontraster, men brug feminine farver som pastel pink, blå eller grøn.

Møbler

Vælge møbler, der er lavet fra en mørk træ, såsom valnød eller ibenholt, som minder om møblerne fælles i 1950 ' erne da Audreys karriere tog off. Boligindretning fra 1950erne blev ofte enkle og symmetrisk, så vælg stykker, der afspejler dette. Alternativt vælge stykker af møbler, der repræsenterer Audreys kvindelighed, med hvirvlende linjer, ruller eller blomster skåret i træ. Male alle eksisterende møbler sort fortsat farvetema af rummet.

Tilbehør

Besøg loppemarkeder for udsmykkede og vintage tilbehør, eller købe moderne stykker med en antik look fra stormagasiner eller garage salg. Brug feminine tilbehør, at tilføjer til rummets elegant look. Placere et stort spejl over dit toiletbord, og hænge en lysekrone stil lampeskærm i midten af loftet.

Plakater og lærreder

Hæng en stor plakat eller lærred af Audrey Hepburn over din seng eller på funktion mur, som skaber et omdrejningspunkt og binder rummets tema. Bruge en farvet billede, der skiller sig ud fra rummets hvide og sorte tema, henleder opmærksomheden og tilføjer et stænk af farve til rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com