Avnbøge Tree skadedyrsangreb

December 26

Avnbøge tree er også kendt som fælles avnbøg og er medlem af familien Betulaceae. Dette træ er nemme at dyrke og når højder på 30 til 40 fod. Avnbøg bruges ofte som en lille prøve træ eller en skærm eller hæk. Avnbøg er normalt hårdføre og er kun modtagelige for nogle skadelige insekter.

Typer

Mealybugs er skadedyr af fælles avnbøg. Disse insekter er 1/16-1/8 inches i længden og dækket af en hvid belægning af pulverformige voks. Mealybugs er medlemmer af samme familie som whiteflies, skalaer og bladlus. Avnbøg træer med mealybug angreb kan lider af nedsat kraft. Bagworms er en anden fælles skadedyr af avnbøg tree. Disse larver placere en silkeblød brun taske på vært træer bopæl indtil tid til at brødføde. Bagworms er 1-2 inches i længden og producere en generation hvert år.

Effekter

Mealybugs angribe blade, stængler, grene og kviste af avnbøg træer. Disse insekter gennembore plante blade og fjerne store dele af sap fra værten træer. Efter fortærende plante sap producere mealybugs en klæbrig væske, der tiltrækker sodede skimmel svampe, forårsager træer til at blive belagt med sort svampe. Træer befængt med mealybugs kan have gule blade og opleve for tidlig blad drop. Nogle træer med tunge mealybug angreb dø som følge heraf. Bagworms defoliating skadedyr af avnbøg træer. Disse larver lever af blade af værts træer og ofte forbruger hele blade som de vokse sig større. Bagworms parasitære tydeligt når larver forlader deres poser til at foder, som regel i maj og juni.

Kulturelle kontrol

Lette angreb af mealybugs kan fjernes fra avnbøg træer ved at placere en alkohol-dyppet vat på insekt og fjerne det fra træet. En bred vifte af naturlige prædatorer feed på mealybugs som syrphid fluer, lacewigs og lady bugs, at holde dem kontrol. Bagworms kan fjernes fra avnbøg træer ved plukning af brun silke tasker fra træet. Placere tasker i en spand med sæbevand til at dræbe dem efter fjernelse.

Kemisk kontrol

Mealybugs er ofte fjernet ved at anvende gartneri olier til en avnbøg tree. Disse produkter skal gøre kontakt med insekt at dræbe det, så sørg for at dække hele træet når ved hjælp af olieprodukter. Insektbekæmpelsesmidler sæber er en anden måde at dræbe mealybugs. Sæbe produkter arbejde bedst, hvis der anvendes mens mealybugs er i stadiet crawler. Kemikalier med aktive ingredienser som acephat eller bifenthrin kan medvirke til at reducere mealybug befolkninger på avnbøg. Kemisk bekæmpelse produkter til rådighed for bagworms kontrol fungerer bedst hvis anvendes mens larver er unge. Spinosad og acephat er ofte effektive til at reducere bagworms skadedyrsangreb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com