Avocado frugttræer

August 25

Avocado frugttræer

Avocado træer er tyk stedsegrønne træer, der trives i fuld sollys. Anlægget har rødder, som vil kvæle væksten af nærliggende planter, så gartnere give træet op til 20 fod af plads til at vokse komfortabelt.

Vækst

Avocado træer vokser bedst i lerede sand eller andre løs jordbund med en pH-værdi mellem 6 til 6,5. Shallow-forankret træet også kræver god beluftning og vil ikke overleve med dårlig dræning. Gartnere kan forvente træ til at vokse hurtigt, nå højder på op til 80 fod og sprede bredt råd til skygge.

Pleje

Avocado træer bør blive befrugtet med en afbalanceret gødning begynder et år efter at være plantet; behandle træer med gødning ca fire gange årligt. Jernmangel er angivet med en gulfarvning af bladene og kan behandles ved hjælp af en Blandtegning spray, der indeholder jern. Vand træerne generøst, iblødsætning i jorden og rewatering så snart jorden er tør igen.

Frugt

Avocado træer kan producere en bred vifte af frugt typer. De største frugter er produceret af vestindiske træer, mens guatemalanske avocado træer producerer mellemstore pæreformede frugter. Mexicanske Avocadoer har tendens til at give små frugter med meget tynd hud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com