Avocado træer & Gopher bure

February 27

Avocado træer & Gopher bure

Gophers er fjender af unge avocado træer. De gider ikke meget de store virksomheder, men de vil tygge lidt rødder ret off unge eller dværg avocado træer. De er fast besluttet på, svært at udrydde og vil komme over jorden om natten for at gnave på bud stængler og rødder. Gopher bure er en af de mest effektive midler til at beskytte din unge avocadoer. Desværre, når du har plantet træet, det er for sent.

Gophers

Frugtplantager og haver har tendens til at have disse irriterende lille bunker af kompost, affald og skrot af materialer fra havearbejde hvor gophers kan skjule deres tunneller og hidey huller. Når du ser små dynger af snavs og linjer af forstyrret jorden, har du fået gophers. Deres tunneler kan bære væk vand til kunstvanding og udsætte rodsystemer til andre rovdyr. Når træer visner pludseligt eller viser andre tegn på angst, har de sandsynligvis blevet angrebet af gophers. Kontroller rødder og bagagerum under jorden for at se, hvis bark er spist. Hvis gophers har girdled træet vil helt det dø. Desværre, gophers kan dræbe en ung træet næsten overnight.

Gopher bure

Gopher-bur er en kommerciel eller hjemmelavet kabinet lavet af halv gauge hardware klud eller hønsenet. Hardware klud er dyrere, men giver bedre beskyttelse. Gopher-buret ligner et stort mesh spand at linjer i plantning hul.

Plantning buret

Når gopher bur er på plads, lavere rodklump af ungt træ i placere inde i kurven og fylde hullet. Gopher-buret forhindrer gopher tunnelføring i nedefra. Wrap base af træ med hønsenet eller hardware klud og spray male de nederste 8 inches af trunk med grøn maling. Dette forhindrer gophers fra angribe bud barken i bunden af træet og dræbe den.

Kommercielle eller hjemmelavet?

Kommercielle gopher bure kommer i 1-, 3-, 5- og 15-gallon størrelser. Vælg en bur det næste størrelse større end rodklumpen at give den voksende rødder plads til at udvide. Du kan gøre dem selv, men være parat til at ende op med små ridser stak i dine hænder og arme fra forsøger at bøje stædig wire i form og lidt huller. Det er en god idé at spraymaling buret med en rust resistente spraymaling før plantning. Dette vil beskytte rødderne længere. Til sidst som træet bliver større, det vil tvinge rødder ud mellem hullerne i buret, men af, så træet bliver større og gophers finde ikke store avocado træer som velsmagende. I mellemtiden beskytter buret root kronen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com