Azalea anlæg beskrivelse

May 24

Azalea anlæg beskrivelse

Ifølge Azalea Society of America kaldes Azalea "royalty af haven". Der er tusindvis af sorter af Azalea, der kan vokse i mange forskellige klimaer og betingelser.

Løvfældende eller nåletræer

Alle nordamerikanske Azalea, også kendt som "indfødte Azalea" er løvfældende. Det betyder, at de mister deres blade i efteråret. Der er også en evergreen type af azalea som kan overleve vinteren. Dog den stedsegrønne type anses ikke virkelig nåletræer fordi det ikke producerer kegler. Disse blomster tabe deres blade to gange-én gang i foråret og en gang i efteråret.

Rhododendron eller Azalea

Alle Azalea er klassificeret som Rhododendron. Navnet "azalea" anvendes til de indfødte løvfældende klasse og et par orientalske stedsegrønne typer. Generelt, påføres navn Rhododendron blomster med store, læderagtige stedsegrønne blade.

Beliggenhed

Azalea og Rhododendron trives i mild fugtige forhold. Mange løvfældende Azalea ikke kan tåle høje temperaturer i lange perioder, især om natten. Azalea kan vokse fra kolde temperaturer fra 0 grader til-30 grader.

Jordtyper

Azalea og Rhododendron nyde rig, sure jord. De kan lide barkflis, der absorberer fugt og muld, der også letter dræning af vand. Sandy eller ler områder er ikke egnede beplantning jord til Azalea.

Problemer

Azalea har ikke normalt mange problemer. Hvis de støder på problemer, der er normalt på grund af særlige krav ikke er opfyldt som ved hjælp af passende og fugtig muld, dårlig dræning og mangler i jordbundens pH-niveauer. PH-niveau bør være omkring 5,5 til 6,0.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com