Azalea skadedyr

July 9

Azalea skadedyr

Den farverige azalea Busk er en fælles valg til landskabspleje, især i de sydlige og sydøstlige regioner i USA. En række skadedyr finde Azalea så attraktive som mennesker gør og kan forårsage omfattende skader på anlægget. Skadedyr af azalea kan forårsage udhugning og misfarvning af bladene.

Typer af insekter

Azalea buske kan betragtes som "hjem" til et stort antal skadedyr, herunder spider mider, blonder bugs, rødhårede larver, whiteflies, skala og blad minearbejdere. Fleste af azalea skadedyr feed på blade og blomster af planten, forårsager blærer, browning og punktering af bladene. En skala angreb dækker grene og kviste af anlæg med en sort mug eller hvid svømmehud stof.

Stillede betingelser for skadedyr

Tør, varm betingelser er gunstige for angreb af spider mider og azalea larver; disse insekter gøre mest skade i varmt vejr. Blonder bugs overvintre og hvis Rognene bliver lagt i at planten, kan vises på Azalea uden hensyn til vejret eller plantning betingelser. Et overskud af gødning og overflod af næringsstoffer i jorden kan gøre Azalea mere modtagelige for blonder bug og whiteflies.

Kulturelle kontrol

Handpicking større skadedyr, som larver, kan være den nemmeste form for kulturel kontrol for azalea skadedyr. Aftørring ned blade med en fugtig klud kan slippe af skalaen, og reducere mængden af gødning anvendes i haven kan forhindre angreb blonde fejl til en vis grad. Så gavnlig arter at dvæle omkring azalea planter kan også styre beskadigelse af skadedyr; edderkopper, lacewings og assassin bugs feed på blonder bugs.

Kemisk kontrol

Insekticider kan bruges til at styre befolkningens skadedyr. Spray i slutningen af vinteren til tidlige forår--mellem marts og maj--at afværge et angreb af bugs. Følg, hvis det er nødvendigt med et andet program i løbet af sommeren og tidligt falde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com