Azalea vegetabilske fødevarer

March 27

Azalea vegetabilske fødevarer

Når Azalea har den rigtige mængde af vegetabilske fødevarer - et andet navn for gødning, eller de næringsstoffer, som beriger jorden--de kan sætte på en spektakulær præstation, da de blomstrer i slutningen af foråret eller forsommeren. Azalea har været dyrket i mange hundrede år, og med hundredvis af kultivarer (en række dyrkede planter inden for en art), kommer i mange farver, størrelser og former. Botanikere omfatter azalea med Rhododendron.

Vegetabilske fødevarer

Azalea er syre-elskende planter og deres gødning bør være rig på syre. Prøv ikke at bruge de generelle gødning fundet i havecentre; i stedet vælger dem formuleret specielt til Azalea og følg pakke retninger. Sådan gødning som 6-10-4 (6 procent kvælstof, 10% fosfor og 4 procent kalium) og bomuldsfrø måltid anbefales. Hvis klorose--en tilstand, hvor bladene turn bleg grøn--opstår, det er en indikation, at gødning er nødvendig. Ellers, azalea har lav planternes behov. Vær omhyggelig med ikke at over befrugte Azalea; Det kan beskadige rødderne, især dem nær jordens overflade, og tiltrækker skadedyr.

Hvornår skal man fodre Azalea

At ændre (levere næringsstoffer eller befrugte) jorden ved plantning, Sørg for at blande kompost med den jord, der er blevet gravet ud af hullet. Når anlægget er transplanteret til hullet, udfylde det med den ændrede jord. Hvis jorden er stærkt ændret på plantning, er ikke kompostering nødvendig i flere år. Derefter anbefales det, at Azalea fodres en gang om året. Gøre det i foråret, men ikke senere end juli; Hvis befrugtet bagefter kunne det tvinge tidlige vækst, som vinter ville så dræbe. Der er endda nogle ekspert gartnere så på vagt over for overdreven befrugtning, de aldrig befrugte deres Azalea.

Hvordan til at befrugte

Sprede gødning på jorden under azalea, starter i en afstand af 4 til 6 inches fra stilken og strækker sig over jorden under plantens hele spredning. Ikke befrugte fra toppen af planten; granulat kan indsamle på blade, skade planten. Vand efter gødskning.

Bioklip

Det er vigtigt at barkflis--sted organisk materiale som fyrretræ bark, flis eller fyrrenåle over jorden under azalea--hvert år. Over tid, vil næringsstoffer fra barkflis sive ned i jorden og fodre azalea. Placere barkflis, der er omkring 2 inches tyk i en afstand af 2 til 3 inches af stænglen. Barkflis hvert forår. Undgå at bruge sphagnum for bioklip; Det kan forhindre væsentlige vand i at nå jorden.

Yderligere Tips

For at vokse Azalea--nogle gange kaldes "den fantastiske skønhed"--på deres bedste, er god dræning kritisk. De kan lide kølige, fugtige somre, er skygge tolerante, og kan endda tiltrække kolibrier.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com