Baby billede ideer til et værelse

July 9

Baby billede ideer til et værelse

Fotos er ofte knækkede konstant overalt i de første år af en babyer liv, men regne ud, hvordan til bedste display billeder kan være udfordringer. Der er mange måder at vise billeder af din lille bundt af glæde samt beskytte billeder i mange år fremover.

Klynger af billeder

Uanset hvilket værelse vælger du at vise dine baby billeder, holde billeder sammen. Samlinger af billeder har ofte mere indflydelse end tilfældig, separate placering af billeder i et værelse. Du kan også ramme dem i samme rammer, som alle sølv eller tin metalrammer, alle jeweled rammer eller alle træ rammer at holde med den ensartet udseende. En anden mulighed er at have en blanding af rammestiler (ligesom guld, sølv, brun, sort og malet træ, beaded, klar eller tin), som resulterer i en mere eklektisk look. Arranger fotos sammen på en hylde, mantel, klaver eller tabel for at oprette en instant punkt af interesse i rummet.

Vægfotografier

Ligesom klynger af fritstående fotos har Vægfotografier den mest indflydelse når grupperet sammen. Vælg en mur, der tilbyder nok diskplads til at tilføje flere billeder som tiden går, såsom en entre væg eller trappe væg. For et galleri udseende, skal du vælge rammer, der er ensartede i materiale. De behøver ikke at svare nøjagtigt til men bør have en tilsvarende kvalitet: sort træ rammer, malet træ rammer, sølv-tonet metal stel eller flydende billeder (ingen ramme, bare glas). For en mere traditionel føler, bruge en bred vifte af frames, der appellerer til dig. Space dem tæt sammen, med omkring 2 inches mellem hver ramme.

Babyens værelse

Hvis du ønsker at dekorere dit barns værelse med billeder af dit lille en, købe 10-20 sort format 8 x 10 tommer billedrammer og hænge dem højt, bare et par inches fra loftet, alle rundt i lokalet. Som dit barn vokser, kan du tilføje sjove billeder til at fylde ud af kant rundt i lokalet. Du kan bruge alle farve skud eller fotokopierer dem i sort og hvid for et mere tidløse look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com